En son onu bekleyeceğiz zaten kasayla oyun oynayamadım o koyuyor.5080 GAMEROCK bekleyelimm![]()
MüqBen hayatımda ilk defa rog, suprim den başka model aldım bu seferGameRock bu sefer olmuş.
Hocam 5070 ti mı cw var mı?Ben hayatımda ilk defa rog, suprim den başka model aldım bu seferGameRock bu sefer olmuş.
En çok ondan korktum hocam ama cw yok çok şükür.. Kesinlikle suprim x kalitesinde bir kart olmuş. Oyunda fan sesi dahi duymuyorum.Hocam 5070 ti mı cw var mı?
5080 alan arkadaşta da yoktu. Taş gibi kart dikey montajda daha güzeli varmıdır bilmiyorumEn çok ondan korktum hocam ama cw yok çok şükür.. Kesinlikle suprim x kalitesinde bir kart olmuş. Oyunda fan sesi dahi duymuyorum.
Alınmaz Almayın Aldırmayın Taki fiyatlar 37K'dan başlayana kadar Uzak durunŞuan en ucuz 5070 ti beyazıda mevcut![]()
GALAX GeForce RTX 5070 Ti 1-Click OC 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57IZN6MDBBOC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA Blackwell tarafından desteklenen GeForce RTX™ 50 Serisi GPU’lar, oyunculara ve içerik üreticilere oyunun kurallarını değiştiren özellikler sunuyor.www.gaming.gen.tr