Galax Geforce RTX 5070 Ti Alınır mı ?

Cücü

80+
Reaksiyon skoru
0
2 Fandan ziyade çok küçük kart iyi soğutamaz ve sesli olur.Ha illa beyaz olsun derseniz başka alternatif yok uyguna ama o fiyata çok daha iyi modeller bulunur beyaz olmayan.Ama 10 taksit olmazı güzel cidden.

10k uyguna 3 fanlı buzdolabı gibi çalışan 9070xt varken buna para verende net nvidia bağımlılığı vardır.

10k uyguna 3 fanlı buzdolabı gibi çalışan 9070xt varken buna para verende net nvidia bağımlılığı vardır.
Alakası yok hocam. Bende amd kullanıyorum ama bir sonraki kartımı nvidia alacağım. Bağımlılık yada fanboyluktan değil kartım kötü de değil ama nvidia deneyeceğim

Hocam 1 hafta sabret, 5070ti görünce konuda geldim, dün satın aldım Gaming Gecesinden,39K ya piyasasının altında, modeli Gainward Phoenix S 3 fanlı
1000015823.webp

oyunu geçtim nvidia bağımlılığına da geçtim o ikisini dışında da edit işleri ile de uğraşıyosan amd alamazsın teknoloji olarak herhangi bir destek sunmuyor o tarafta maalesef keşke geliştirseler o tarafı da

oyunu geçtim nvidia bağımlılığına da geçtim o ikisini dışında da edit işleri ile de uğraşıyosan amd alamazsın teknoloji olarak herhangi bir destek sunmuyor o tarafta maalesef keşke geliştirseler o tarafı da
9070xt ile gayet edit yapılıyor 7000 serisi kadar leş değil o konuda :D

Türkiye de dediğin gibi nvidia fanlığı var belli bir noktada ama ekonomik etkenlerde çok önemli evet verdiğin para 10k daha fazla ama zaten bu fiyata kimse indirim demiyor. (Avantaj olarak farksız taksit olması) Alan kişininde maddi olarak sorun çekeceğini düşünmüyorum. Türkiye de bir kullanıcı kaç senede bir ekran kartı yeniliyor? Nvidia kartları elden çıkarması daha kolay ve amd kadar değer kaybetmiyor. Performans olarak bakınca yapacağın işe ve gelecek için neler vadetmekte bu da çok önemli bir durum saf güçte bence eşit değerdeler ama rtx ve dlss teknolojisi girince 9070xt 4070ti super ile denk bir performans veriyor 4070ti super ile 5070ti arasında da %10-15 performans farkı mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,430
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri