Güzel indirimmiş. Hemen aldım 2 tane, tanesini 75K'dan satarım.Alıntıyı görüntüleGALAX Geforce Rtx4090 Sg (1-click Oc) 24gb 384bit Gddr6x Pcıe 4.0 Rtx 4090 Ekran Kartı (49nxm5md6dsg) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GALAX Geforce Rtx4090 Sg (1-click Oc) 24gb 384bit Gddr6x Pcıe 4.0 Rtx 4090 Ekran Kartı (49nxm5md6dsg) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sipariş alındı şeklinde bekliyorDün alanlar yazabilir mi, siparişleri ne oldu onaylandı mı yoksa iptal mi oldu?
Birtane alsak iptal olduğunda para direk karta geri iade oluyor mu yoksa bekletiyorlar mı 1 hafta 14 gün falan merak ettimSipariş alındı şeklinde bekliyor
Bekliyor, karşı taraf talimat verdiğinde 7 10 gün içinde banka iade yapıyor, karşı tarafla alakalı değil yani biraz geç yatmasıBirtane alsak iptal olduğunda para direk karta geri iade oluyor mu yoksa bekletiyorlar mı 1 hafta 14 gün falan merak ettim
Dostum 70k üstü fiyatı olan bir kart 17k ya gerçekten satılacağını mı düşünüyorsun 50k ya koysa zaten gene yok satar.Satıcı bilgisayar ile ilgili ürünler satıyor neden gelemesin ki
Öğrenecek abisiDostum küfür etmek yasak olduğu gibi paylaştığın video da uygun değil
doğum günün kutlu olsun laz.Bu nasıl indirim len yanlışlıkla gönderilirse kahrolurum