Jordicrusher
80+
betaplus mı ben kaçar
Betaplus: gamingenbetaplus mı ben kaçar
Gaminggen : rezillik.Betaplus: gamingen
En son bir arkadşıma aldığımız asus b650m-k da başımıza geldi . Kanuna göre doa kapmasımında değişim yapılması gerekmesine rağmen sıfır ürün tamir edilerek geri yollandı ve asus müşteri hizmetleri ile defalarca görüşmeme rağmen bir sonuca varamadık . Arkadaşım daha fazla uğraşmamak için thh gitmedi . Asus bile artık bunu yapıyorsa durum gerçekten çok vahim . Satıcı pckolik'di ama bana göre sorumlu asus'du .Gaminggen : rezillik.
(14 günlük iade hakki bilgisayar parçalarında yok, ürün bozuk veya kusurlu gelirse 20 gun servis+10 gün kargo: 0 ürün arızası sonuç tamir) düşünsene sıfır aldığın ürün sana teslim ediliyor 1 ay sonra tamir edilmiş içi açılmış bir sekilde geliyor, ve sen o ürünü kullanıyorsun.
Gaming gen'den ekran kartı alacağıma 2 yil mining yapılmış kart alırım daha garanti.
Valla ben zamanında risk alıp Asrock 6900XT Phantom almıştık mining patlakken, 3070 parasına gelmişti, sorun yaşamayanlardanım. Bu savunma değil tabi kimsenin yaşamaması lazım.Gaminggen : rezillik.
(14 günlük iade hakki bilgisayar parçalarında yok, ürün bozuk veya kusurlu gelirse 20 gun servis+10 gün kargo: 0 ürün arızası sonuç tamir) düşünsene sıfır aldığın ürün sana teslim ediliyor 1 ay sonra tamir edilmiş içi açılmış bir sekilde geliyor, ve sen o ürünü kullanıyorsun.
Gaming gen'den ekran kartı alacağıma 2 yil mining yapılmış kart alırım daha garanti.
Benzer bir durumu gaming gen'de yaşadım. B550 anakartim arızalı çıktı kutudan. Iade icin basvurdum, sıfır ürün tamir edilecek denildi. Thh'ye basvurdum ve gaming gen kaybetti. Thh ürünün iadesinin bana gelmesini istiyor. 3 aydır para atan yok, tekrardan sikayet edeceğim mağazaya haciz için.En son bir arkadşıma aldığımız asus b650m-k da başımıza geldi . Kanuna göre doa kapmasımında değişim yapılması gerekmesine rağmen sıfır ürün tamir edilerek geri yollandı ve asus müşteri hizmetleri ile defalarca görüşmeme rağmen bir sonuca varamadık . Arkadaşım daha fazla uğraşmamak için thh gitmedi . Asus bile artık bunu yapıyorsa durum gerçekten çok vahim . Satıcı pckolik'di ama bana göre sorumlu asus'du .