Neler Yeni

Galax NVIDIA GeForce RTX4060 10947TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
Betaplus: gamingen :D
Gaminggen : rezillik.
(14 günlük iade hakki bilgisayar parçalarında yok, ürün bozuk veya kusurlu gelirse 20 gun servis+10 gün kargo: 0 ürün arızası sonuç tamir) düşünsene sıfır aldığın ürün sana teslim ediliyor 1 ay sonra tamir edilmiş içi açılmış bir sekilde geliyor, ve sen o ürünü kullanıyorsun.
Gaming gen'den ekran kartı alacağıma 2 yil mining yapılmış kart alırım daha garanti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Uğur ceylan
(14 günlük iade hakki bilgisayar parçalarında yok, ürün bozuk veya kusurlu gelirse 20 gun servis+10 gün kargo: 0 ürün arızası sonuç tamir) düşünsene sıfır aldığın ürün sana teslim ediliyor 1 ay sonra tamir edilmiş içi açılmış bir sekilde geliyor, ve sen o ürünü kullanıyorsun.
Gaming gen'den ekran kartı alacağıma 2 yil mining yapılmış kart alırım daha garanti.
En son bir arkadşıma aldığımız asus b650m-k da başımıza geldi . Kanuna göre doa kapmasımında değişim yapılması gerekmesine rağmen sıfır ürün tamir edilerek geri yollandı ve asus müşteri hizmetleri ile defalarca görüşmeme rağmen bir sonuca varamadık . Arkadaşım daha fazla uğraşmamak için thh gitmedi . Asus bile artık bunu yapıyorsa durum gerçekten çok vahim . Satıcı pckolik'di ama bana göre sorumlu asus'du .

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ben Gaminggen'den 4060ti aldım 2 ekimde memnumum sıcaklarından 60 derece ortalamada oyunlarda

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Rıdvan
Valla ben zamanında risk alıp Asrock 6900XT Phantom almıştık mining patlakken, 3070 parasına gelmişti, sorun yaşamayanlardanım. Bu savunma değil tabi kimsenin yaşamaması lazım.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
En son bir arkadşıma aldığımız asus b650m-k da başımıza geldi . Kanuna göre doa kapmasımında değişim yapılması gerekmesine rağmen sıfır ürün tamir edilerek geri yollandı ve asus müşteri hizmetleri ile defalarca görüşmeme rağmen bir sonuca varamadık . Arkadaşım daha fazla uğraşmamak için thh gitmedi . Asus bile artık bunu yapıyorsa durum gerçekten çok vahim . Satıcı pckolik'di ama bana göre sorumlu asus'du .
Benzer bir durumu gaming gen'de yaşadım. B550 anakartim arızalı çıktı kutudan. Iade icin basvurdum, sıfır ürün tamir edilecek denildi. Thh'ye basvurdum ve gaming gen kaybetti. Thh ürünün iadesinin bana gelmesini istiyor. 3 aydır para atan yok, tekrardan sikayet edeceğim mağazaya haciz için.

Top Bottom