Galax rtx 2060

ibobaran6333

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
arkadaşlar rtx 2060 lı bi sistem toplicam gigabyte markasından alcaktım çok şikayet yoktu ve uygun fıyatlıydı ama bugun galax 2060 ı gordum fıyatı cok uygun neden performans aynı degılmi sizce alsam pisman olurmuyum

Güzel marka pişman olmazsın.

arkadaşlar rtx 2060 lı bi sistem toplicam gigabyte markasından alcaktım çok şikayet yoktu ve uygun fıyatlıydı ama bugun galax 2060 ı gordum fıyatı cok uygun neden performans aynı degılmi sizce alsam pisman olurmuyum
Performansı aynı Galax biraz daha ucuzdur, Gayet iyi markadır gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bence kaliteli ve kendini ispatlamış bir markadır

Valla uzun süre kullanan birinden tavsiye almadıkça alma bence şahsen uzun süre sonrasında diğer modeller gibi performans verebileceğini düşünmüyorum.

Marka kaliteli ama ülkemizdeki kartları giriş seviyesi. Soğutma blokları o kadar kaliteli olmuyor. Kasanızın hava sirkülasyonu iyi ise rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Selamlar ilk olarak ben yeni katıldım bu platforma ben 5 aya yakındır kullanıyorum galax ekran kartını ve şimdiye kadarda hiç bir sıkıntım olmadı diğer markalarla fps değerlerine baktım ve bi farkını göremedim oyüzden gönül rahatlığıyla alabilirsin tavsiye ediyorum güzel marka ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,032
Üyeler
197,609
Son üye
Ernesto_
Geri