Neler Yeni

Galax RTX 5070 1-Click OC alınır mı? Bu model kaliteli midir?

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Merdo.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
A B
Giriş seviyesi kartı degilmi hocam ama 3 fanlı ise üzmez 2 fanlıda öyle
Ventus ve infinity/Python hariç gözüme batan bir model yok şu anlık. İnno3d x2 ler biraz belirsiz bunun gibi.
İki fanlı olması konusunda bende arafta kaldım. 1-Click (3 fanlı), 5070 Ti larda delirip Gamerock dan daha iyi soğutma performansı falan vermiş bu yüzden yorum da yapamıyorum.

Babapiro_

80+
Ventus ve infinity/Python hariç gözüme batan bir model yok şu anlık. İnno3d x2 ler biraz belirsiz bunun gibi.
İki fanlı olması konusunda bende arafta kaldım. 1-Click (3 fanlı), 5070 Ti larda delirip Gamerock dan daha iyi soğutma performansı falan vermiş bu yüzden yorum da yapamıyorum.
3 fanlı olan ex gamer modeli de var ama pahalı biraz

Babapiro_

80+

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
A B
3 fanlı olan ex gamer modeli de var ama pahalı biraz
İncelemesi baya var onun. 1-click biraz belirsiz olmasa ona göre yönel diyebileceğiz de henüz yapamıyoruz.
Çinli arkadaşın testlerinde 73 falan görmüş de RPM leri hep 1900 müydü orayı kaçırdım. Çok yüzeysel göz attım o videoya.

Babapiro_

80+
İncelemesi baya var onun. 1-click biraz belirsiz olmasa ona göre yönel diyebileceğiz de henüz yapamıyoruz.
Çinli arkadaşın testlerinde 73 falan görmüş de RPM leri hep 1900 müydü orayı kaçırdım. Çok yüzeysel göz attım o videoya.
3 fanlı modeli benim kasaya 2 mm ile sığıyor internette baktığıma göre. Ondan dolayı da risk almıyorum.

Jill Valentine

80+ Silver
Dediklerini pek umursamadım sıcaklıklar ve test yaptığı programlar belli oluyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 gb için bütçem yok amd de istemiyorum zaten
Hocam zaten amd önermedim farkındaysanız 😃 Şuan bile abartı vram isteyen oyunlar varken ileride ne olur bilemeyiz. Konu ekran kartının gücü değil.

Top Bottom