- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vram ilerde sıkıntı yapabilir.
12gb uzun süre yeter gibi duruyor zaten orta seviye bir ekran kartıYeni oyunlar her geçen gün yüksek VRAM istiyor katılıyorum dediğinize.
Vram ilerde sıkıntı yapabilir.
12gb uzun süre yeter gibi duruyor zaten orta seviye bir ekran kartıYeni oyunlar her geçen gün yüksek VRAM istiyor katılıyorum dediğinize.
Hocam 2 k ultrada zorluyor12gb uzun süre yeter gibi duruyor zaten orta seviye bir ekran kartı
1080P için bir zaman yeterli olur ama 2K için zorlanır hocam.12gb uzun süre yeter gibi duruyor zaten orta seviye bir ekran kartı
Giriş seviyesi kartı degilmi hocam ama 3 fanlı ise üzmez 2 fanlıda öyle5070 1-Click in incelemesi yok ancak bu fiyata üzeceğini sanmıyorum.
mfg açsam ultra kalitede oynanmayacak oyun yok zaten1080P için bir zaman yeterli olur ama 2K için zorlanır hocam.
Ventus ve infinity/Python hariç gözüme batan bir model yok şu anlık. İnno3d x2 ler biraz belirsiz bunun gibi.Giriş seviyesi kartı degilmi hocam ama 3 fanlı ise üzmez 2 fanlıda öyle
3 fanlı olan ex gamer modeli de var ama pahalı birazVentus ve infinity/Python hariç gözüme batan bir model yok şu anlık. İnno3d x2 ler biraz belirsiz bunun gibi.
İki fanlı olması konusunda bende arafta kaldım. 1-Click (3 fanlı), 5070 Ti larda delirip Gamerock dan daha iyi soğutma performansı falan vermiş bu yüzden yorum da yapamıyorum.
Eyvallah hocam en azından 1 inceleme çıktı. Düzgün bir alfabe de incelemesi kaldı geriyeBula bula Çinli bir adamın ekran kartı incelemesini buldum. Videoda en fazla 70-75 dereceyi görüyor ekran kartı. @Telefonunu Çıkra
İndiana Jones 16gb öneriyor.12gb uzun süre yeter gibi duruyor zaten orta seviye bir ekran kartı
Dediklerini pek umursamadım sıcaklıklar ve test yaptığı programlar belli oluyor zatenEyvallah hocam en azından 1 inceleme çıktı. Düzgün bir alfabe de incelemesi kaldı geriye![]()
16 gb için bütçem yok amd de istemiyorum zatenİndiana Jones 16gb öneriyor.
İncelemesi baya var onun. 1-click biraz belirsiz olmasa ona göre yönel diyebileceğiz de henüz yapamıyoruz.3 fanlı olan ex gamer modeli de var ama pahalı biraz
3 fanlı modeli benim kasaya 2 mm ile sığıyor internette baktığıma göre. Ondan dolayı da risk almıyorum.İncelemesi baya var onun. 1-click biraz belirsiz olmasa ona göre yönel diyebileceğiz de henüz yapamıyoruz.
Çinli arkadaşın testlerinde 73 falan görmüş de RPM leri hep 1900 müydü orayı kaçırdım. Çok yüzeysel göz attım o videoya.
Hocam zaten amd önermedim farkındaysanızDediklerini pek umursamadım sıcaklıklar ve test yaptığı programlar belli oluyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
16 gb için bütçem yok amd de istemiyorum zaten