Pubg elden ring felan max olsun 70 sana çok mu ? Zararlı mı ? Laptoplar 90 derecelerde oynuyor hey gidim heyNasıl 60 derece kanka ben incelemesini yaptım Inno3D 2 fanlının o derecelerde 3 fanlılar gezmiyor Minecraft falan mı oynuyorsun
galax daha iyiGece indiriminde 27.500 TL:
INNO3D GeForce RTX 5070 X3 OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INNO3D GeForce RTX 5070 X3 OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam toplama sistemde zotac biraz daha ucuz oluyor ama oc modeli değil hangisi seçilmeli?Gece indiriminde 27.500 TL:
INNO3D GeForce RTX 5070 X3 OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INNO3D GeForce RTX 5070 X3 OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu mu incehesapta cumaları düşen 3 fanlı ekranlı colorful mu ?Gece indiriminde 27.500 TL:
5070 gibi bir karta 3 fan nasıl gereksiz anlamadımİyi güzel de 5070 ekran kartına 3 fan Bence gereksiz Bende Inno3D 2 fanlı rtx5070 var sorunsuz maksimum 60 derece
Bende bozmayayım arkadaşı dedim ama sen dayanamamışsın hocam.Nasıl 60 derece kanka ben incelemesini yaptım Inno3D 2 fanlının o derecelerde 3 fanlılar gezmiyor Minecraft falan mı oynuyorsun
Zararlı demedi okuduğunuzu anlayın. 70 Okey ama oyun açıkken 60 çok zor.Pubg elden ring felan max olsun 70 sana çok mu ? Zararlı mı ? Laptoplar 90 derecelerde oynuyor hey gidim heyben 60 70 derecelere bayıldım gitti.
Cok zor degil , kart sıfır oldugu icin daha temiz oyuzden 60 oluyor. Ama ben 1080p kullaniyorum oyuzden de 60larda dolanıyor olabilir. volkan oyun kuvvetleri 2kda testler yapmis 70lerde dolasiyor orda. Evet arkadas zararli dememis ben de zararlı mi diye soruyorum zaten.Bende bozmayayım arkadaşı dedim ama sen dayanamamışsın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zararlı demedi okuduğunuzu anlayın. 70 Okey ama oyun açıkken 60 çok zor.
Çok ısınan bir kart değil ben kullaniyorum 2 fan yetiyor.5070 gibi bir karta 3 fan nasıl gereksiz anlamadım
Ama ben 60 70 dereceyi çok sıcak kabul etmedigim icin boyle diyorum sen cok sıcak diyosan 3 fanlı alabilirsin.5070 gibi bir karta 3 fan nasıl gereksiz anlamadım
Bende imzada ki sistemi alalı 1 ay oldu. 5070 Battle AX 3 fanlı modeli 2K'da ağır oyunlarda 70-73 derecelerde dolaşıyor. Bu değerler zaten olması gereken değerler. Siz bi an 60 derece diyince insan affallıyor ister istemez. Çünkü o değerler ancak işlemci tabanlı oyunlarda görülebilir.Cok zor degil , kart sıfır oldugu icin daha temiz oyuzden 60 oluyor. Ama ben 1080p kullaniyorum oyuzden de 60larda dolanıyor olabilir. volkan oyun kuvvetleri 2kda testler yapmis 70lerde dolasiyor orda. Evet arkadas zararli dememis ben de zararlı mi diye soruyorum zaten.
Anladım. Evet haklısın.Bende imzada ki sistemi alalı 1 ay oldu. 5070 Battle AX 3 fanlı modeli 2K'da ağır oyunlarda 70-73 derecelerde dolaşıyor. Bu değerler zaten olması gereken değerler. Siz bi an 60 derece diyince insan affallıyor ister istemez. Çünkü o değerler ancak işlemci tabanlı oyunlarda görülebilir.
3 fanla 70 73 derece de nebilim. Bunun da testleri var 2kda 2 fanlı orda da 70 73 derece. 2 fan olmasına rağmen.Anladım. Evet haklısın.
Her model aynı olmuyor işte. Ayrıca normal değerler olduğu için sırf 3 fanlı diye 70-73 derecenin olmamasını düşünmek çok saçma. Üstelik 1080p'de kullandığınızı kendiniz söylüyorsunuz.Anladım. Evet haklısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 fanla 70 73 derece de nebilim. Bunun da testleri var 2kda 2 fanlı orda da 70 73 derece. 2 fan olmasına rağmen.
Kardesim niye saçma felan diyosun ben senle tartışmaya çalışmıyorum ki. Şaşırdım sadece. Hayırlı cumalar.Her model aynı olmuyor işte. Ayrıca normal değerler olduğu için sırf 3 fanlı diye 70-73 derecenin olmamasını düşünmek çok saçma. Üstelik 1080p'de kullandığınızı kendiniz söylüyorsunuz.