🔥İndirim Galax Sonar 01 USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı 419₺ Teknobiyotik

Agacım halka hizmet halka

Çocuk hasta, başında dururken vatana millete hizmet ediyoruz, yine de beğendiremiyoruz. Engelle geç o zaman
Sen takılma bunlara attığın ürünler arasında güzel indirimler de var onu görmezler ama :D

Sen takılma bunlara attığın ürünler arasında güzel indirimler de var onu görmezler ama :D
Aga bizim ülkede maalesef meyve veren ağaç taşlanır. Çerçöpü eleyip paylaştım, adamlar ona bile laf ediyorlar. Neyse çoluk çocuk deyip geçiyorum işte...

1717862912476.png

bu kulaklık sizce alınır mı? yoksa bu civara düşen daha iyi bir kulaklık var mı?

Aga bizim ülkede maalesef meyve veren ağaç taşlanır. Çerçöpü eleyip paylaştım, adamlar ona bile laf ediyorlar. Neyse çoluk çocuk deyip geçiyorum işte...

Alıntıyı görüntüle

Bana bile laf ediyolar yapacak bişey yok :D heves kırmaktan başka bişey değil 10 indirimden 6'sı iyi ise paylaştığın sorun yok demektir arada bende kaçırıyorum sandalyeden zıplayarak bana da saldırıyolar teşekkür eden olduğu kadar emeği eleştirip beğenmeyen de oluyor sdakjd :D

bi indiriminden faydalandım bu arada teşekkürler.

bu da benim stats:geek:

1717865942731.png

Alıntıyı görüntüle
Konu açanları maaşlı çalışan gibi düşünüp laf atıyorlar halbuki farkında değiller kendileri için açıldığının , emek verildiğinin. Ben de eskiden açıyordum toxic insanları görünce bıraktım . Toxiclere rağmen konu açan 3,4 kişi kaldı zaten girayhan ,jhon snow ,teknodahisi felan hll olsun onlarada iyi dayanıyorlar :D

Alıntıyı görüntüle
kendi işine yarayan bi ürün olmadığı sürece böyle bu tipler hocam umarım şu foruma yaş sınırı gelirde canı sıkılan liseli konulara damlamaz böyle

Konu açanları maaşlı çalışan gibi düşünüp laf atıyorlar halbuki farkında değiller kendileri için açıldığının , emek verildiğinin. Ben de eskiden açıyordum toxic insanları görünce bıraktım . Toxiclere rağmen konu açan 3,4 kişi kaldı zaten girayhan ,jhon snow ,teknodahisi felan hll olsun onlarada iyi dayanıyorlar :D
sen her zaman verilen emeği gören bir forum üyesisin kendi adıma sana teşekkür ediyorum bende :peepokalp:

Valla arkadaşlar sıkılmışlar, saldım indirim paylaşmayı. Ama 3k ₺ 144Hz IPS bulsam ben bile alırım ki elimde 3-4 tane monitör var olmasına rağmen :giggle:
Paylaş reis zaten onlar da büyük ihtimalle şakasına öyle yazdılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,723
Üyeler
184,672
Son üye
Asterix
Geri