Orijinal al bence, diğerleriyle süper hızlı şarj (25w) çalışmayabiliyor.Beyler galaxy a34 aldım içinden şarj aleti çıkmiyor bende spigen steadiboost 27watt şarj aleti aldım bir sorun olurmu yoksa iade edip orijinal samsung şarj aleti mi alayım
bugün bi taktım da 1 saat 40 dakikada falan şarj oldu yani internetteki süreler ile aynıOrijinal al bence, diğerleriyle süper hızlı şarj (25w) çalışmayabiliyor.
Şarj animasyonu mavi mi yeşil mi?bugün bi taktım da 1 saat 40 dakikada falan şarj oldu yani internetteki süreler ile aynı
samsung servisi bana farklı şarj aleti kullanmışsınız diye ağlamıştı ama yinede bataryamı değişmişlerdi a51deBeyler galaxy a34 aldım içinden şarj aleti çıkmiyor bende spigen steadiboost 27watt şarj aleti aldım bir sorun olurmu yoksa iade edip orijinal samsung şarj aleti mi alayım
ona bakmadımŞarj animasyonu mavi mi yeşil mi?
Yeşil normal şarj, mavi süper hızlı şarj oluyor. Bende S23 var onda normal şarja tahmini dolum süresi olarak 2 saat 10 dakika gösteriyor süper hızlıya geçince 1 saat oluyor, hız da gerçekten ciddi şekilde artıyor.ona bakmadım
yeşilmişYeşil normal şarj, mavi süper hızlı şarj oluyor. Bende S23 var onda normal şarja tahmini dolum süresi olarak 2 saat 10 dakika gösteriyor süper hızlıya geçince 1 saat oluyor, hız da gerçekten ciddi şekilde artıyor.
En ucuzu burada sanırım ben de bundan aldım.yeşilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
orijinal şarj aletinin linki varmı
yeşilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
orijinal şarj aletinin linki varmı
a101 e markete gitsem varmidir acabaSamsung TA800N Type C 25 W Şarj Adaptörü Siyah
Samsung TA800N Type C 25 W Şarj Adaptörü Siyah en uygun fiyat seçeneği, ₺500 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Powerbank & Şarj Aleti ürünü A101'de!www.a101.com.tr
Bunu öneririm hocam a52s için kullanıyorum gayet hızlı şarj ediyor.