galaxy a53 alınır mı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,650
yeni telefon almayı düşünüyorum şuan redmi note 8 kullanıyorum ölmek üzere olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum telefondan acayip beklentim yok ortalama bir kamera batarya ömrü ve akıcılık arayüzde insta da vb kasma donma istemiyorum 10k bandında ne alınabilir

S20 Fe al geç. Bütçe artarsa Realme GT 2.

S20 Fe al geç. Bütçe artarsa Realme GT 2.
Hocam benim de bir sorum var. İnşallah yaz sonuna doğru telefonumu değistireceğim aklımda S21 Fe var bütçe maks 15k wild rift oynuyorum telefonda sadece bir de kamera performansı iyi olsun istiyorum sizce s21 fe yeterli olur mu 15k ya daha iyisi alınır mı

fe exynos değiildi değil mi exynos sıkıntılı diye hatırlıyorum
SD modeli var artık piyasada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

realme miui arayüz kullanmıyordu değil mi hocam
Hayır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim de bir sorum var. İnşallah yaz sonuna doğru telefonumu değistireceğim aklımda S21 Fe var bütçe maks 15k wild rift oynuyorum telefonda sadece bir de kamera performansı iyi olsun istiyorum sizce s21 fe yeterli olur mu 15k ya daha iyisi alınır mı
S21 Fe oyun oynanacak telefon değil. Kamera iyi.

yeni telefon almayı düşünüyorum şuan redmi note 8 kullanıyorum ölmek üzere olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum telefondan acayip beklentim yok ortalama bir kamera batarya ömrü ve akıcılık arayüzde insta da vb kasma donma istemiyorum 10k bandında ne alınabilir
S20FE gayet iyi siparişini vermiştim büyük ihtimal bayramdan sonra elime ulaşacak telefon bu arada Nays ile 250₺ daha ucuza alırsın internetten almayı düşünüyorsan

Geri