Neler Yeni

Galaxy A55 alınır mı?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,270
İsim
kilan embappe
Normal x7 nasıldır hocam ? Ve hani şuan ben poco f4 kullaniyorum honor hiç kullanılmadı kasma donma yazılım olarak nasıldır honor x7 pro kamera iyi midir? daha çok poco serisi oyun odaklı olduğu için soruyorum
Normal X7 F/P.bir cihaz değil. X7 Pro 8/256 Xiaomi'nin kendi sitesin kupon ile 20-1K'dan 19K'ya geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmut
Normal X7 F/P.bir cihaz değil. X7 Pro 8/256 Xiaomi'nin kendi sitesin kupon ile 20-1K'dan 19K'ya geliyor.
Peki iyi bir cihaz mi hocam ? En objektif bulduğunuz inceleme kanalı nedir ordan bir izleyeyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şebeke çekme sorunu olan bir modelmis hocam bu telefon sanırım kronik

xTURANN

80+ Silver
2 - 2.5 aydır samsung a55 kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım şu dakikaya kadar. Ekranında veya kamerasında solukluk, sararma gibi şeyler olmadı.

İlk açtığımda, tüm güncellemeleri falan yaparken cihaz birazcık ısındı o da geçti. Şarj olarak zorlarsam 3 günü çıkartır. Fakat her türlü bana 1 gün gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmut
2 - 2.5 aydır samsung a55 kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım şu dakikaya kadar. Ekranında veya kamerasında solukluk, sararma gibi şeyler olmadı.

İlk açtığımda, tüm güncellemeleri falan yaparken cihaz birazcık ısındı o da geçti. Şarj olarak zorlarsam 3 günü çıkartır. Fakat her türlü bana 1 gün gidiyor.
Peki hocam performans kamera kasma donma kalite falan filan bunlar hakkında daha detaylı birşeyler diyebilirmisiniz uğraştırdıysam affola kusura bakmayın

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,270
İsim
kilan embappe
Peki iyi bir cihaz mi hocam ? En objektif bulduğunuz inceleme kanalı nedir ordan bir izleyeyeyim

Şebeke çekme sorunu olan bir modelmis hocam bu telefon sanırım kronik
HardwarePlus

Ama cihazın fiyatına sunduğu özelliklere bakınca cihazı elestirmeye insanın dili varmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmut
HardwarePlus

Ama cihazın fiyatına sunduğu özelliklere bakınca cihazı elestirmeye insanın dili varmıyor.
Özellikler güzel gözüküyor ama hocam şebeke sonuçta çok önemli bir konu ayrıca a55 kullanan biri de bahsedilen soluk ekran olmadığını demiş?

xTURANN

80+ Silver
Peki hocam performans kamera kasma donma kalite falan filan bunlar hakkında daha detaylı birşeyler diyebilirmisiniz uğraştırdıysam affola kusura bakmayın
Telefonda oyun oynayacaksan, ya yüksek donanımlı ( s25+ / s25 ultra gibi ) telefon alacaksın ya da "oyuncu telefonu" dedikleri şeyi alacaksın.

Telefonla alo der, sosyal medya da gezinir, çok nadir fotoğraf çekerim. HZ Sorunu bazı uygulamalarda yaşıyorum. O da spotify ve getir uygulamasında. Mesela spotify'da playlistte aşağı kaydırırken hz çok düşüyor, takıla takıla ilerliyor. Getirde de aynısı.

Bunlar harici kasma, donma, kalite düşüşü, bulanık veya 144p görüntü ( leş, çamur gibisinden ) v.b hiçbir sorun yaşamadım.
Android 15 güncellemesini bekliyorum, arayüz çok daha iyi olacak. Onunla beraber muhtemelen bu telefon bana 3 - 4+ yıl gider. Bu süreçte pil 1 günü çıkartmayacak duruma gelirse değiştirir, yine kullanırım.

Kısacası, ben honor 200 onun rakibiyken ( %80 samsungdan iyi özelliklere sahip olmasına rağmen ) gittim sırf samsung diye, arayüzü hoşuma gidiyor diye aldım. Şuan internette 16k civarı fiyatlarda, onun harici canımı sıkan hiçbir durum yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmut
6 ay sonra görürsün kral exynos işlemci ile

Ek olarak arayanlar bana ulaşmada da olur, wpden yazışıyorum zaten dersen band sorunu olduğu söylenen x7 pro olabilir
A56 nasıldır hocam honor 200 de sertifika olmamasi korkutuyor poco x7 pro da ise sebeke sorunu var deniyor a55 sizler soluk ekran diyorsunuz ancak forumdaki arkadaş 2-2.5aydir kullandığını ve herhangi bu konuda bir sorunu olmadığını söylemekte

Telefonda oyun oynayacaksan, ya yüksek donanımlı ( s25+ / s25 ultra gibi ) telefon alacaksın ya da "oyuncu telefonu" dedikleri şeyi alacaksın.

Telefonla alo der, sosyal medya da gezinir, çok nadir fotoğraf çekerim. HZ Sorunu bazı uygulamalarda yaşıyorum. O da spotify ve getir uygulamasında. Mesela spotify'da playlistte aşağı kaydırırken hz çok düşüyor, takıla takıla ilerliyor. Getirde de aynısı.

Bunlar harici kasma, donma, kalite düşüşü, bulanık veya 144p görüntü ( leş, çamur gibisinden ) v.b hiçbir sorun yaşamadım.
Android 15 güncellemesini bekliyorum, arayüz çok daha iyi olacak. Onunla beraber muhtemelen bu telefon bana 3 - 4+ yıl gider. Bu süreçte pil 1 günü çıkartmayacak duruma gelirse değiştirir, yine kullanırım.

Kısacası, ben honor 200 onun rakibiyken ( %80 samsungdan iyi özelliklere sahip olmasına rağmen ) gittim sırf samsung diye, arayüzü hoşuma gidiyor diye aldım. Şuan internette 16k civarı fiyatlarda, onun harici canımı sıkan hiçbir durum yok.
Baktığımız zaman evet sanki özellik olarak honor daha iyi ancak honor olduğundan bir ön yargı var maalesef

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Celal Smyrna
Arkadaşlar fiyat olarak baktığım da Akakçe de
128 gb si 16.300Tl
256Gb si 18.000Tl

Nasıl telefon alınır mı ana odak kamerası kasmamasi uzun yıllar sorunsuz kullanilabilmesi şarjının iyi gidebilmesi falan filan gençler elbette oyunda oynanacak fakat öyle aşırı çok oynanmayacak

Bu telefon alınır mı yada alternatiflerini önerirseniz sevinirim
samsung com tr den ogrenci indirimiyle galaxy a36 8/256yi 16.5kya alabilirsin.

ensareiz

80+ Silver
A56 nasıldır hocam honor 200 de sertifika olmamasi korkutuyor poco x7 pro da ise sebeke sorunu var deniyor a55 sizler soluk ekran diyorsunuz ancak forumdaki arkadaş 2-2.5aydir kullandığını ve herhangi bu konuda bir sorunu olmadığını söylemekte

Baktığımız zaman evet sanki özellik olarak honor daha iyi ancak honor olduğundan bir ön yargı var maalesef
A56 gibi bütçelere cikiyosan s24fe al honor falan alma

Jordison

80+
a55 ekranı soluk hocam ekran kamerası soluk renkler cansız, görmeden almayın,
honor200 e daha güvenemiyorum sertifika vs yok bende alcam diye 3 aydır bekliyorum bu fiyatlarda
A55 soluk değil, a35 ekranıda böyle. Ayarlarda ekran ayarını yaparsanız düzeliyor. Telefonu aldığımda hayal kırıklılığı yaşamıştım, taa ki bu ayarı yapana kadar :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,005
Üyeler
172,019
Son üye
Skymoonq
Top Bottom