Neler Yeni

Galaxy Buds 2 Kulaklığım Çalındı

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Merhaba, tren yolculuğum için trene binerken düşürmüşüm sanırım ve tren hareket ettikten sonra farkettim. Kulaklık başka bir Samsung cihaz tarafından algılanınca konumunu izleyebiliyorum ve şuan başka bir trende hareket halinde. Alan kişi takmış kullanıyor (kulaklıklar kutusundayken ve kapak kapalıyken konumu gözükmüyor, o sebeple kullandığı kanısına vardım). TCDD çalışanları ile konuştum ancak yardımcı olmadılar. Polise gitsem sonuç alır mıyım? Daha 1 ay olmadı alalı, daha adam akıllı kullanamadan gitti ya :(

Ekler

• Screenshot_20221204-172931_SmartThings.jpg
    Screenshot_20221204-172931_SmartThings.jpg
    469.1 KB · Hit: 304

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba, tren yolculuğum için trene binerken düşürmüşüm sanırım ve tren hareket ettikten sonra farkettim. Kulaklık başka bir Samsung cihaz tarafından algılanınca konumunu izleyebiliyorum ve şuan başka bir trende hareket halinde. Alan kişi takmış kullanıyor (kulaklıklar kutusundayken ve kapak kapalıyken konumu gözükmüyor, o sebeple kullandığı kanısına vardım). TCDD çalışanları ile konuştum ancak yardımcı olmadılar. Polise gitsem sonuç alır mıyım? Daha 1 ay olmadı alalı, daha adam akıllı kullanamadan gitti ya :(
Bence bi polise git ucuz değil sonuçta. İzliyorum yerini de.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Geçmiş olsun. Bence polise git durumu bildir. Gerçi artık polisler pek ilgilenmiyorlar ama şansını dene.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil
Daha yolculuğum bitmedi, yarına kalır polis işi. Eğer konum bilgisi kesilmezse yarın gün içinde karakola gideceğim. Teşekkür ediyorum herkese.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence bi polise git ucuz değil sonuçta. İzliyorum yerini de.
O kadar al sat yaptım, paradan kıstım neredeyse 1K para bayıldım. Suya düşse, bozulsa bu kadar zoruma gitmezdi. Almış kullanıyor puşt herif😃

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Hocam ben olsam inerdim adamın peşinden giderdim

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Küfür etmedim ki hocam?
Edit: sondaki ikili küfüre giriyormuş, şaka gibi :)

mertiskoma katiliyorum ayni sekil bende yapardim.
İlk konum bilgisi geldiğinde olayın üstünden 4 saat geçmişti ve adamla aramızda 300KM'den fazla vardı. Yoksa düşünmedim değil :)
5 saattir konum bilgisi yok cihazdan. En son konumdaki adresi aldım bakalım. Yarın karakola müracaat edeceğim.

Son düzenleme:

DaffyGraphic

80+ Silver
Küfür etmedim ki hocam?
Edit: sondaki ikili küfüre giriyormuş, şaka gibi :)

İlk konum bilgisi geldiğinde olayın üstünden 4 saat geçmişti ve adamla aramızda 300KM'den fazla vardı. Yoksa düşünmedim değil :)
5 saattir konum bilgisi yok cihazdan. En son konumdaki adresi aldım bakalım. Yarın karakola müracaat edeceğim.
bencede edin.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
bende açıkçası giderdim illaki duracak bir yerde

Top Bottom