Galerici olmak hakkında

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,644
Kendisi veya tanıdığı olan varsa galerici olmak istiyorum.Önce tek tek araba satıp sermaye yapacağım sonra büyük çaplı bir yer açacağım.Acaba ne okumam lazım ne yapmam lazım bilgi verir misiniz?Nasıl bir yol çizeyim kendime.

Yaş kaç hocam ? Öncelikle sermaye olmadan bu işlere başlamanız biraz zor olur.Uygun kelepir diye adlandırdığımız tarzdaki arabaları piyasadan 5-10k ucuz alıp piyasasında satacaksınız.Ayrıca piyasası olan arabaları almanız lazım yoksa satılmayan arabalar alırsanız elinizde kalabilir.

Yaş kaç hocam ? Öncelikle sermaye olmadan bu işlere başlamanız biraz zor olur.Uygun kelepir diye adlandırdığımız tarzdaki arabaları piyasadan 5-10k ucuz alıp piyasasında satacaksınız.Ayrıca piyasası olan arabaları almanız lazım yoksa satılmayan arabalar alırsanız elinizde kalabilir.
18

Cevrendeki galerisi olan abilerden rica et işi öğrensinler sana. 1 2 yıl öyle öğrensen birazda para biriktirmeye çalışırsan kendine küçük bir sermaye oluşturup ise atılabilirsin

Car Dealership oyna.

Kendisi veya tanıdığı olan varsa galerici olmak istiyorum.Önce tek tek araba satıp sermaye yapacağım sonra büyük çaplı bir yer açacağım.Acaba ne okumam lazım ne yapmam lazım bilgi verir misiniz?Nasıl bir yol çizeyim kendime.
Küçük Burjuvazi kanalını takip et.

Sermayen yoksa pert işi yapıcaksın uğraşıcaksın sanayide çevre yapıcaksın
Ben hem pert hem lüks araç satışı yapıyorum
Pert araçlar modeline göre iyi para bırakıyor 2020 C200 Model araçtan 300.000 Lira para düştü son işte
Sen bu kadar büyük paralar bekleme ama lüks araçlarda bu şekilde sadece
Galeri açman için Esnaf ve sanatkârlar ve ticaret ve sanayi odasına kayıtlı olman ve gelir veya kurumlar vergi mükellefi olman gerekiyor ve mesleki yeterlilik belgesi
Yetki belgen olmadan 1 yıl içinde en fazla 3 araç satabilirsin
Pert işi güzel para bırakıyor bol bol sanayide gezip çevre yapmak şart

Beyler Galeri açmanın maliyeti nedir peki?Orta segment araçlarla.
Post automatically merged:

Sermayen yoksa pert işi yapıcaksın uğraşıcaksın sanayide çevre yapıcaksın
Ben hem pert hem lüks araç satışı yapıyorum
Pert araçlar modeline göre iyi para bırakıyor 2020 C200 Model araçtan 300.000 Lira para düştü son işte
Sen bu kadar büyük paralar bekleme ama lüks araçlarda bu şekilde sadece
Galeri açman için Esnaf ve sanatkârlar ve ticaret ve sanayi odasına kayıtlı olman ve gelir veya kurumlar vergi mükellefi olman gerekiyor ve mesleki yeterlilik belgesi
Yetki belgen olmadan 1 yıl içinde en fazla 3 araç satabilirsin
Pert işi güzel para bırakıyor bol bol sanayide gezip çevre yapmak şart
Babam odada bir șey bașkanı.İsim vermeyeyim.Pert dediğiniz tamir yap sat iși mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,151
Üyeler
191,038
Son üye
sametkarahan
Geri