Galerinizdeki En son Fotoğraf ❓🤔😁

1000013656.webp

Porsche sevilmezmi ya
Aynısının beyazı var aynı modeli sürekli satmaya çalışmalarına gıcık gidiyorum. Ha bir de porsche benim sevdiğim araba markası değil her ne kadar subaru gibi boxer motor kullansa da daha çok japonlari severim

Knk deme öyle ya soru zordu zaten ben de yapamadım.
Mezuna kalmayız umarım. Benimki yetişmeyecek gibi.
ben zaten 1 sene mezuna kaldim bu 2'ci girisim olacak

Sayiasal sectim ama baktim yapamiyorum mecbur EA Cozecem ( EA'da gayet iyiyim yani kendimi ovmek gibi olmasin ama ezber konusunda ve paragrafta vs. kendime cok guveniyorum yani hayatimda kitap agzi acmayan biri olarakve Sayisal okuyan biri olarak AYT Turkcede 20-21 Net falan yaptim Cografya nerdeys %90 ezber istedigi ve benimde dedigim gibi hic kitap agzi acmadigim ve Sayisalda cografya gormedigimiz icin vs. kotu onun disindaki dersler iyi Yani sadece 1 Ay Calisarak EA Ilk 10K girerim diye dusunuyorum Ama sorun suki 10-11 yasimdan beri yazilim ile ugrastigim icin ve sevdigim icin sayisal Girecem gene ama kimya''dan bir B** anlamiyorum ve bagzi sebeplerden dolayi 50 Gun kalka calismaya basladim Pek bir sey ummuyorum ama Hayirlisi bakalim)

Valla hocama ben de sayısaldan hazırlanıyorum 12'yim. Okula pek gitmiyorum şuan kendim çalışıyorum. Kazanacağım inşallah.
1 ay çalışarak ea 10k yaparsınız hocam ama sıkı çalışmakta fayda var bu zamanda.

ikinci el kısmına açtığım ilanın fotoğrafı:
1749291806705.webp

IMG_0308.webp

Lgs süreci glow up before after için çekmiştim mezuniyet günü :D.

Geri