Neler Yeni

Çözüldü✓ [Galiba Çözdüm]Oyunlarda Yeşil Ekran alıyorum? yine bir ekran kartı sorunu

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet yine ekran kartıyla ilgili proglem yaşıyorum dün radeon yazılımı tamamen kafayı yedi artık oyunu bırakın bir resim açmaya çalıştığımda bile hata alıyordum açılan resim ise bozuk bozuk çıkıyordu sağ üste ise glich'li radeon yazısı çıkıp duruyordu bende format attım herşeyi baştan yükledim oyuna tekrar girdim ve durum biraz zaman sonra bu oldu, ardından siyah ekran geldi ve hdmı görüntü felan yok diye klasik o yazı çıktı ve sonra ses geldi ama görüntü yok ekran kartı bozuk diycem daha yeni aldım 6 ay oldu ve furmark testinde hiçbir sıkıntı çıkmıyor full yükte çalışıyor ama oyunda patlıyor. 24/11/2020 tarihinde 5500xt gpu'su için hangi sürüm driver mevcuttu bilen varmı sorunumun çözümünü bulmuş olabilirim

IMG_20210427_082812.jpg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
imzandaki kart ise o kartın bios güncellemeleri var diye biliyorum .

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
uzun zaman önce izlemiştim youtube da araştırayım kardeşim

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
20.10.1 sürücüsünü deneyin son 3-5 sürümdür radeon yazısı gidip gidip geliyor bu da soruna yol açabiliyor.
sizdede aynı markanın ve 5500xt gpu var model farklı olsada bu driver işi çözermi yeşil ekranı felan

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
https://www.techpowerup.com/vgabios/216922/amd-rx5500xt-8192-191017 tehlikeli bir işlem olduğunu belirteyim bence önce kartınızın ddu ile driverini temizleyin sonra manuel olarak whql bir sürücü indirip ve kurarken kartın fabrika ayarları seçeneğini seçerek temiz kurulum yapın nasıl .yeni almışssınız kartı bios riskine girmeyin bence bu bios işini minigciler yapıyor tamamen bozmayın kartı driver ile halletmeye çalışın

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
https://www.techpowerup.com/vgabios/216922/amd-rx5500xt-8192-191017 tehlikeli bir işlem olduğunu belirteyim bence önce kartınızın ddu ile driverini temizleyin sonra manuel olarak whql bir sürücü indirip ve kurarken kartın fabrika ayarları seçeneğini seçerek temiz kurulum yapın nasıl .yeni almışssınız kartı bios riskine girmeyin bence bu bios işini minigciler yapıyor tamamen bozmayın kartı driver ile halletmeye çalışın
sorunun bundan kaynakladığını sanmıyorum patlasa furmark'ta patlardı denemek pek yemedi özelliklede kart fiyatları uçmuşken ve tek istediğim sorunsuz oyun oynamak oda çile oldu pc aldığıma pişman olmamın sınırındayım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sorunun bundan kaynakladığını sanmıyorum patlasa furmark'ta patlardı denemek pek yemedi özelliklede kart fiyatları uçmuşken ve tek istediğim sorunsuz oyun oynamak oda çile oldu pc aldığıma pişman olmamın sınırındayım
-10 power limit arttır veya kıs gözlemle sorunlar devam ediyor mu

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
-10 power limit arttır veya kıs gözlemle sorunlar devam ediyor mu
kurdum ama şu an yazılımı açmaya çalıştığımda arka arkaya kapattıkça bu hatadan 5-6 tane veriyor sistem ekran kartımı görüyor ama furmark'ta da sıkıntı yok
Capture.PNG

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kurdum ama şu an yazılımı açmaya çalıştığımda arka arkaya kapattıkça bu hatadan 5-6 tane veriyor sistem ekran kartımı görüyor ama furmark'ta da sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle
AMD Cleanup Utility to Remove AMD Driver Files | AMD

Bununla sürücüyü kaldır sonra restart at. Ardından son sürümü indir full install olarak. (Ek seçenekler kısmında var) Düzelicektir tahminimce ama düzelmez ise tekrar bunun ile kaldırıp 20.10.1 deneyin. Başka bir 5500xt' de OC sıkıntısı vardı fazladan gereksiz ısınıyor ve güç çekiyordu silerek düzelttik eski driverleri.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
AMD Cleanup Utility to Remove AMD Driver Files | AMD

Bununla sürücüyü kaldır sonra restart at. Ardından son sürümü indir full install olarak. (Ek seçenekler kısmında var) Düzelicektir tahminimce ama düzelmez ise tekrar bunun ile kaldırıp 20.10.1 deneyin. Başka bir 5500xt' de OC sıkıntısı vardı fazladan gereksiz ısınıyor ve güç çekiyordu silerek düzelttik eski driverleri.
full instal dediğin bu değilmi başka yok zaten
Screenshot.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman
Top Bottom