Neler Yeni

Çözüldü✓ [Galiba Çözdüm]Oyunlarda Yeşil Ekran alıyorum? yine bir ekran kartı sorunu

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Karta OC yaptın mı?
evet ama format attıktan sonra ayarlar normal haline döndü radeon yazılımından yapmıştım şimdi ise 20.8.3'ü kurduğumda yine oc yaptım ama ekstra senin dediğin gibi biraz daha voltaj verdim daha önce kurduğum sürümlerde oynama yapmamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kartta donanımsal bir sıkıntı olmasından çekinmeye başladım.
Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 Release Notes | AMD

Önceki driver' ı sil dene.
aslında donanımsal sıkıntıya pek sıcak bakamıyorum sentetik testler esnasından oyunlardakinden daha çok yük altında kalıyor herhangi bir arızası olsa bence o esnada'da hata verirdi diye düşünüyorum ama furmark,occt ikisinde'de 1'Er saat teste soktum 0 sıkıntı fps düşüşü bile olmadı nede tekleme şu anlık bir şey yok umarım'da olmaz yine olursa bir üst sürümü deniycem

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
evet ama format attıktan sonra ayarlar normal haline döndü radeon yazılımından yapmıştım şimdi ise 20.8.3'ü kurduğumda yine oc yaptım ama ekstra senin dediğin gibi biraz daha voltaj verdim daha önce kurduğum sürümlerde oynama yapmamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında donanımsal sıkıntıya pek sıcak bakamıyorum sentetik testler esnasından oyunlardakinden daha çok yük altında kalıyor herhangi bir arızası olsa bence o esnada'da hata verirdi diye düşünüyorum ama furmark,occt ikisinde'de 1'Er saat teste soktum 0 sıkıntı fps düşüşü bile olmadı nede tekleme şu anlık bir şey yok umarım'da olmaz yine olursa bir üst sürümü deniycem
Dostum bu kadar sorun yaşaman normal değil uygulamada da bir problem olabilir kartında da. Sürücü sorunları 0 değil tamam da böyle de değil bu sürücü sorunu dediğimiz olaylar. 1 olur 2 olur daha olmaz

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum bu kadar sorun yaşaman normal değil uygulamada da bir problem olabilir kartında da. Sürücü sorunları 0 değil tamam da böyle de değil bu sürücü sorunu dediğimiz olaylar. 1 olur 2 olur daha olmaz
kartta sorun var diyorsun yani genelde hep tripleA oyunlarda oluyordu sorunum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kart' a -40 MHz verip voltajı 1150 yapıp dener misin sorun olacak mı
radeon üzerinden yapıyorum kaç tık arttırıyım voltajı yada azaltıcammı?
Capture.PNG

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Maalesef. Kartı garantiye yollayın bence
ryzen 3100 ile anakarta hdmı portunu bağlasam görüntü alabilirmiyim peki grafik birimi yok bildiğim kadarıyla ama windows felan gösterirmi bari gönderesimde bir yandan yok bir dünya iş çıkartıcaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman
Top Bottom