gamakay mk61 kablosu farklı

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,073
klavye elime ulaştı herhangi bir sorunu yok ama kablonun klavyeye takılan typec ucu fotoğraflarda hep yan tarafa doğru benimki normal düz şekilde çıktı farklılığın sebebi nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca soru işareti nasıl yapılıyor bu klavyede :D

klavye elime ulaştı herhangi bir sorunu yok ama kablonun klavyeye takılan typec ucu fotoğraflarda hep yan tarafa doğru benimki normal düz şekilde çıktı farklılığın sebebi nedir

SON SORUYA PATLADIM AJRNEKKGOEMCM

Geçmiş olsun :D şaka yapıyorum ve %60 klavye bi yerden sonra yoruyor

Geçmiş olsun :D şaka yapıyorum ve %60 klavye bi yerden sonra yoruyor
valla hocam boyutu çok iyi aslında hiç yer kaplamıyor ama her şey çok karışık geldi sadece klavye kullanmak istiyorum ama aynı anda combo yapmam gerekiyor alışılırsa tadından yenmez aslında

lkjglkagjlkaklglake hocam bende yedek switch falanda çıkmadı bu arada

hz ayarı falanda yok model farkı mı var acaba ürünlerde gecikme yok ama hz ayarının kaç olduğunu bilmiyorum

hocam bu arada kablosu farklı ve yedek switch çıkmadığı için destekle konuştum 5-6 günün sonunda isterseniz hesabınıza 500 liralık kupon yükleyelim dediler klavyede gecikme falanda yok aslında sadece dediğim sıkıntılar vardı bende kabul ettim güzel oldu baya destekleri iyiymiş :D

hocam bu arada kablosu farklı ve yedek switch çıkmadığı için destekle konuştum 5-6 günün sonunda isterseniz hesabınıza 500 liralık kupon yükleyelim dediler klavyede gecikme falanda yok aslında sadece dediğim sıkıntılar vardı bende kabul ettim güzel oldu baya destekleri iyiymiş :D
Aynen destekler canavar gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Geri