serialeris
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 980
Yurt dışı fiyatı 50tl olan şey 75tl anormal değil mi dostum?İyi kardeşim PC'siz bedava sunalım sana olur mu, paran yoksa oynamayacaksın.
Yurt dışı fiyatı 50tl olan şey 75tl anormal değil mi dostum?İyi kardeşim PC'siz bedava sunalım sana olur mu, paran yoksa oynamayacaksın.
Bana Turkcell 'in sahibi telgraf çekti normal mi ?Az önce geldi bana, çok mu özeliz şimdi biz?
Yurt dışı fiyatı 50tl olan şey 75tl anormal değil mi dostum?
Bildirdim sakin ol neye bu asabiyet : D?Mail atarak bildir o zaman.
Ne diyorsun kardeşim sen. Ben pahalı olduğunu dile getiriyorum. Yurt dışı fiyatı sadece 5 Euro. TR fiyatı gereksiz pahalı. Turkcell yerel bir fiyatlandırma bile çıkarmamış. Sen gelmiş neyi savunuyorsun.İyi kardeşim PC'siz bedava sunalım sana olur mu, paran yoksa oynamayacaksın.
Fiyatları düşürmek zorunda kalacaklar zaten isyan ediyor millet. İnsanlar iyi bilgisayar alacak param yok bari Stream ederek oyun oynayayım diyor bi bakıyorsun 75 TL aylık abonelik var Bruh Moments yani. Zaten PC alamayan adam onu nasıl aylık ödesin. Ha ona aylık 75 vereceğine gider taksitle giriş seviyesi gaming sistem toplar.Zaten deneyimleyen herkes fiyat hakkında yorum yapacaktır bence. 75 TL gerçekten çok fazla.
Bu ne saçma bir yaklaşım, düşünmeyi deminden 5sn sonra mı öğrendin?İyi kardeşim PC'siz bedava sunalım sana olur mu, paran yoksa oynamayacaksın.