zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8,057 Reaksiyon skoru 3,387 4 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar gamegaraj dan sistem almayı düşünüyorum ancak PSU su nasıldir çok mu kötü onun dışında kasanın hava sirkülasyonu nasıl mesh mi var önünde ? Sistem:Aquarius 5AN değiştirdim bazı parçaları
Arkadaşlar gamegaraj dan sistem almayı düşünüyorum ancak PSU su nasıldir çok mu kötü onun dışında kasanın hava sirkülasyonu nasıl mesh mi var önünde ? Sistem:Aquarius 5AN değiştirdim bazı parçaları
F fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,841 En İyi Cevap 29 Reaksiyon skoru 21,064 4 Haziran 2020 #3 Kaliteli, sorun yaşatmaz.
zerolite 80+ Gold Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8,057 Reaksiyon skoru 3,387 4 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Fiery yazmış: Kaliteli, sorun yaşatmaz. Devamı için tıklayın... peki ya bu sistemin poweri nasıldır hangi sistemin poweri daha iyi ? bunda bronze var diğerinde bişey yazmıyor Mastory 5AN | Game Garaj AMD işlemcili ve nvidia ekran kartına sahip Mastory 5AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Fiery yazmış: Kaliteli, sorun yaşatmaz. Devamı için tıklayın... peki ya bu sistemin poweri nasıldır hangi sistemin poweri daha iyi ? bunda bronze var diğerinde bişey yazmıyor Mastory 5AN | Game Garaj AMD işlemcili ve nvidia ekran kartına sahip Mastory 5AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com