Game Garaj Laptop Tavsiye

Bu da güzel ancak işlemci performansı önemli değilse X5T veya X7T serisine yönelebilirsin.

Bu da güzel ancak işlemci performansı önemli değilse X5T veya X7T serisine yönelebilirsin.
Bilgisayar muhendisligi okuyorum oyun gelistirme ile ilgilenecegim islemci performansi iyi olmali diye dusunuyorum cok bilgi sahibi olmadigim icin soruyorum sizce amd ryzen 9 mu yoksa intel core i7 mi

Bilgisayar muhendisligi okuyorum oyun gelistirme ile ilgilenecegim islemci performansi iyi olmali diye dusunuyorum cok bilgi sahibi olmadigim icin soruyorum sizce amd ryzen 9 mu yoksa intel core i7 mi
R9T'deki Ryzen'ler X5T ve X7T'deki işlemcilerden çok daha güçlü işlemciler. Bundan dolayı da güç tüketen, pil ömrü daha az olan ve ısınan işlemciler. Bunları kendinize göre tartıp R9T de tercih edebilirsiniz.

R9T'deki Ryzen'ler X5T ve X7T'deki işlemcilerden çok daha güçlü işlemciler. Bundan dolayı da güç tüketen, pil ömrü daha az olan ve ısınan işlemciler. Bunları kendinize göre tartıp R9T de tercih edebilirsiniz.
Zaten cok yuksek gereksinimli oyunlar oynamiyorum fakat oyun gelistirme surecinde cok fark yaratirlar mi acaba

ben x7t 5060 aldım 2. gün bugün memnunum gibi kalite olarak güzel cihaz eğer r9t alırsan pil performansın düşük olsa bile işlemci gücü olarak bu intel 14650hx e göre baya önde

Zaten cok yuksek gereksinimli oyunlar oynamiyorum fakat oyun gelistirme surecinde cok fark yaratirlar mi acaba
Onu bilemiyorum. Kullanacağınız yazılım işlemci odaklı bir yazılımsa onu yazılım özelinde araştırmak daha iyi olur. Ama işlemcilerin arasında kayda değer bir çoklu çekirdek performansı olduğu için yazılımda da fark yaratacaktır diye düşünüyorum.

Beyler ikisi arasinda kaldim epeyd karsilastirmalari mevcut ya da boyle 50--60k bandinda onerdiginiz baska laptoplar var mi

Trendyolda kampanya var hocam. Beğendiğin ürüne oradan bak daha ucuzdur

Geri