Game Garaj PSU

La sen bi aralar c4 diyordun bu psuya hatta benle tartışmıştın.
Tam tersi olabilir hocam, aksine PSU ya çamur atanlarla tartışıyorum. Bi ara sanki 80+ Bronz ibaresi yalan diyorlardı da şimdi o kesinleşti. Araştırmalarım sürüyor. Herhangi bir koruma sertifikalarına da ulaşınca atacağım ve o zaman artık herhalde daha ellerinde bir sebep kalmaz.

Bence de. Ulaşabilirseniz atın zaten, iki hafta aramıştım, bi o kadar da siz arayın, bizim sizinle boş boş tartıştığımızı falan mı zannediyordunuz 10 15 dakika öncesine kadar?
Tamam da plug load solutions tan başka varmı böyle bakılacak site fln ? bu korumalar nerde yazıyor diğer markaların. PSU larında felan mı?

Daha koruma dediğimiz şeyin ne olduğundan bihabersiniz.
Çünkü nedir? Sertifika=Kalite :D

Bence de. Ulaşabilirseniz atın zaten, iki hafta aramıştım, bi o kadar da siz arayın, bizim sizinle boş boş tartıştığımızı falan mı zannediyordunuz 10 15 dakika öncesine kadar?

Daha koruma dediğimiz şeyin ne olduğundan bihabersiniz.
Çünkü nedir? Sertifika=Kalite :D
2 hafta değil 10DK baktığına yemin edebilirim fakat kanıtlayamam neyse, ben ne zaman sertifika=kalite dedim? alttan alttan laf sokmalarını kendine saklarsan hani memnun olurum.

Tamam.

Tam tersi olabilir hocam, aksine PSU ya çamur atanlarla tartışıyorum. Bi ara sanki 80+ Bronz ibaresi yalan diyorlardı da şimdi o kesinleşti. Araştırmalarım sürüyor. Herhangi bir koruma sertifikalarına da ulaşınca atacağım ve o zaman artık herhalde daha ellerinde bir sebep kalmaz.
Biri çin malı üretici kullanıyor dandik pc bozulur diyordu.
Demekki başkasıymış bende başından beri savunuyordum.

Biri çin malı üretici kullanıyor dandik PC bozulur diyordu.
Demekki başkasıymış bende başından beri savunuyordum.
Hocam benim elimde kanıtlarda var attım zaten tek araştırmasını yaptığım şey korumaları onlarıda bulunca daha hiçkimse sallayamaz bu psu ya. Zaten sorun yaşayanda yok, adamların derdi ne anlamıyorum. Game garajın bazı sistemleri gayet uygun fiyatta kesinlikle de alınacak sistemler.
Post automatically merged:

Değil mi ya? Kırk sayfa tartışmaya ne gerek vardı? "Sertifika kalite demek abi bu iş burada biter. :D"
Korumalarınıda bulunca bakalım daha ne çıkaracaksın. Elinde sonunda tm, game garajdan sistem alınır diyeceksin.

Hocam benim elimde kanıtlarda var attım zaten tek araştırmasını yaptığım şey korumaları onlarıda bulunca daha hiçkimse sallayamaz bu PSU ya. Zaten sorun yaşayanda yok, adamların derdi ne anlamıyorum. Game garajın bazı sistemleri gayet uygun fiyatta kesinlikle de alınacak sistemler.
Ya zaten en büyük sorunumuzda bu.
Genel olarak hiç araştırma yapmadan bir konu hakkında taraftar oluyoruz.

Ya zaten en büyük sorunumuzda bu.
Genel olarak hiç araştırma yapmadan bir konu hakkında taraftar oluyoruz.
Kesinlikle katılıyorum. Adamlar türkiyede satış yapmıyor yabancı ülkelerde daha demin bir sürü site buldum satışı yapılıyor. E sertifikalarıda doğru. Sorun yaşayan da bulamadım ne türkiyeden ne yabancı ülkelerden yorumları gayet iyi. Daha ne dertleri anlamadım.

Kusura bakmayın ama aldığı mala çamur atmaz kimse ne yaparsanız yapın yani. Daha çok tartışmayın

Kusura bakmayın ama aldığı mala çamur atmaz kimse ne yaparsanız yapın yani. Daha çok tartışmayın
Kullandığım birçok şeyi sinirle herkese anlattığım almayın dediğimde oldu, sen merak etme yani. Kullanıyorum diye savunuyorum değil, game garajdan sistem alacak olanlara psu alınmaz diyenlere sinir olduğumdan savunuyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Adamlar türkiyede satış yapmıyor yabancı ülkelerde daha demin bir sürü site buldum satışı yapılıyor. E sertifikalarıda doğru. Sorun yaşayan da bulamadım ne türkiyeden ne yabancı ülkelerden yorumları gayet iyi. Daha ne dertleri anlamadım.
Amaçları zaten doğruyu bulmak olsaydı bu konu 3 mesajda son bulurdu.
Herkesin amacı kendini haklı çıkarmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,424
Üyeler
191,095
Son üye
dj.young.mes
Geri