Koruması var mı yok o önemli. 80+ sertifikasından belli olmaz.DK: 7.57
Arkadaşlar adamlar game garaj PSU ları hakkında bilgi veriyor ve artık bu olay burda sonlansın bence güvenilirmiymiş değilmiymiş sertifikası yalanmıymış fln buyrun dinleyin ve, https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSuppliesDetail.aspx?id=1385&type=4 Buyrun Game Garaj PSU larının Plug Load Solutions daki sertifika kanıtları...
Kalitesiz C4 Çin malı alınmaz diyen arkadaşlar, nerdesiniz?
Korumasını araştırıyorum bulduğum zaman atacağım, fakat arkadaşların derdini anlamadım sorun yaşayan ne türkiyede ne yabancı ülkelerde yok, yorumlarıda güzel. Daha ne yani çamur atmanın sebebi.Koruması var mı yok o önemli. 80+ sertifikasından belli olmaz.
Bu kadar sallama bari hocam, geçen de aynı konuyu açtın sertifika=kalite diye geziyordun.2 hafta değil 10DK baktığına yemin edebilirim fakat kanıtlayamam neyse, ben ne zaman sertifika=kalite dedim? alttan alttan laf sokmalarını kendine saklarsan hani memnun olurum.
Link at, sertifika kalitedir diye bir şey hiçbir zaman demedim lütfen biryerlerden uydurmayın.Bu kadar sallama bari hocam, geçen de aynı konuyu açtın sertifika=kalite diye geziyordun.
Aynen hocam, kaç kişi birleştik Efe'ye yalan atalım diye plan yaptık. Aynen.Link at, sertifika kalitedir diye bir şey hiçbir zaman demedim lütfen biryerlerden uydurmayın.
Güç tablosu(Power Chart) 'i atar mısın. Merak ettim.Hocam benim elimde kanıtlarda var attım zaten tek araştırmasını yaptığım şey korumaları onlarıda bulunca daha hiçkimse sallayamaz bu PSU ya. Zaten sorun yaşayanda yok, adamların derdi ne anlamıyorum. Game garajın bazı sistemleri gayet uygun fiyatta kesinlikle de alınacak sistemler.
Aferin size.Aynen hocam, kaç kişi birleştik Efe'ye yalan atalım diye plan yaptık. Aynen.
Plug Load Solutionstaki tabloyu mu?Güç tablosu(Power Chart) 'i atar mısın. Merak ettim.
Hayır PSU'un üzerinde olan tabloyu.Aferin size.
Post automatically merged:
Plug Load Solutionstaki tabloyu mu?
https://tr.aliexpress.com/item/32962779915.htmlHayır PSU'un üzerinde olan tabloyu.
Dalga geçmen bittimi ? artık gelen bildirime tıklamıycamda.Efeye suikast yapıcaz o bizim için tehlike (!)
Ayrıca tarihteki en F/P PSU: (!)(!)(!)(!)(!) 80+ gold
Gamepower GM-1650 1650W 80+ Gold 140 mm Fanlı Power Supply Fiyatı
Gamepower GM-1650 1650W 80+ Gold 140 mm Fanlı Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com