Neler Yeni

Game Garaj PSU

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bundan sonra herkes everst alıyor F/P 80+
Frisby psu kullanan bir arkadaşım var 6 senedir sorunsuz kullanmakta. Patlayan psu da var fakat alan herkestemi patlıyor? ben tabikide almasını önermem çünkü patlama olayı çıktı ve diğer markalara göre daha ucuz bu yüzden de kalitesi tartışılır, fakat sırf bu marka ülkede satış yapmıyor diye böyle diyorsunuz. Ben kanıtlarla geldim siz neye dayanarak söylüyorsunuz?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O senin fikrin fakat artık bir kanıtınız yok :) sallamaya devam diyorsun yani bu PSU ya ? ben artık kanıtlarla geliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AİGO türkiyede satış yapmıyor diye yok. Bu markalarında satış yapmadığı ülkeler var adamlar çıkıp c4 ülaa almayın mı diyor?
80+ psu kalitesini belirtmez. Aslında dolaylı yoldan belirtir .D
Bu ürünün sertifikası gerçek mi bak bakalım? Merak ettim benim pc şuan 2 core A9 9420 kasıyo :D

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
O senin fikrin fakat artık bir kanıtınız yok :) sallamaya devam diyorsun yani bu PSU ya ? ben artık kanıtlarla geliyorum
Hiç bi zaman sallamadım o PSU'ya
"BEN" orta-yüksek bütçeli insanlara onu alma derim sadece. Yine kendileri bilir.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
80+ PSU kalitesini belirtmez. Aslında dolaylı yoldan belirtir .D
Bu ürünün sertifikası gerçek mi bak bakalım? Merak ettim benim PC şuan 2 core A9 9420 kasıyo :D
Gerçek.

Dünyanın en iyi F/P PSU su 750W 80 pilavz bornoz Rempeyc arkadaşlar çünkü 80+ bornoz
Sallamaya devam ette kimsenin gülmediğine eminim. (yoo güldükcüler geliyo)

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
O senin fikrin fakat artık bir kanıtınız yok :) sallamaya devam diyorsun yani bu PSU ya ? ben artık kanıtlarla geliyorum.

AİGO türkiyede satış yapmıyor diye yok. Bu markalarında satış yapmadığı ülkeler var adamlar çıkıp c4 ülaa almayın mı diyor?
Sallamak mı ? Arkadaş gayet düzgün açıklamış orta ve yüksek bütçede yakın fiyatta sistemlerde fsp cooler master kullanılabilirken neden bu psuyu/sistemi alalım?
Gamegaraj sponsorun falan herhalde arkadaşın demeye çalıştığını değil başka şeylerle konuşuyorsun

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hala diyorsunuz ki bu güç kaynakları sertifikalı olduğu için kaliteli.
Tekrar güldüm.
Ben kalitesiz demiyorum, korumaları hakkında bir malumatımız var mı? Yok.
Hangi korumalardan bahsediyorsun örnek ver onada bakacağım.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Eee, sonuç olarak?
Durun ben söyleyeyim:
Sertifika kalitedir!:ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Sallamak mı ? Arkadaş gayet düzgün açıklamış orta ve yüksek bütçede yakın fiyatta sistemlerde fsp cooler master kullanılabilirken neden bu psuyu/sistemi alalım?
Gamegaraj sponsorun falan herhalde arkadaşın demeye çalıştığını değil başka şeylerle konuşuyorsun
Harbiden PSU'yu kendisi üretmiş gibi konuşuyor:D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Game garajdan sistem alıyorsan zaten psu çıkartılmıyor. İsteyen istediği yerden alsın. Game garajın tercih edilme nedeni ucuz fiyatları. Fakat sistem alacak arkadaşlara psu alınmaz diyip vazgeçiriyorlar. Neye göre alınmaz kardeşim? sen neyini biliyorsunda psu nun alınmaz diyorsun.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
OCP,OVP,UVP,OPP,OTP,SCP afk.