Akhisarli45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 367
Game pass alıcam sadece bilgisayarda ve geforce now da kullanıcam ultimate almam lazım mı
Şuan zamlı zaten. Bugün bittio değilde yarım saat sonra zamlı tarife mi, yoksa yarın mı son?
Geforce now a henüz gelmedi. Ultimate alırsan xcloud kullanabilirsin. Başka bir faydası olmaz sanaGame pass alıcam sadece bilgisayarda ve geforce now da kullanıcam ultimate almam lazım mı
Daha zam gelmemiş gözüküyor bendeŞuan zamlı zaten. Bugün bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geforce now a henüz gelmedi. Ultimate alırsan xcloud kullanabilirsin. Başka bir faydası olmaz sana
hayıır bende halen aynı fiyat çıkıyor. teklifin bitmesine son 1 gün diyorŞuan zamlı zaten. Bugün bitti
Yıllık alıcaksan ultimate almış oluyorsunGame pass alıcam sadece bilgisayarda ve geforce now da kullanıcam ultimate almam lazım mı
Daha zam gelmemiş gözüküyor bende
Daha 1 saat önce falan baktım, hesaba giriş yapmadan gameplustan baktım 1 ay 240 falandıhayıır bende halen aynı fiyat çıkıyor. teklifin bitmesine son 1 gün diyor
Daha 1 saat önce falan baktım, hesaba giriş yapmadan gameplustan baktım 1 ay 240 falandı
sen gfn dan bahsediyorsun bizim dediğimiz gamepassDaha 1 saat önce falan baktım, hesaba giriş yapmadan gameplustan baktım 1 ay 240 falandı
3 üne kadar yazıyordu zatenDaha 1 saat önce falan baktım, hesaba giriş yapmadan gameplustan baktım 1 ay 240 falandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ha tamam. Konuyu açan arkadaş geforce now dan bahsetmiş. Ondada bugün biten kampanya vardı. Diğer arkadaş onu söyledi sandımsen gfn dan bahsediyorsun bizim dediğimiz gamepass