achardir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 288
incehesabın elinde çok var muhtemelen her yerde indirim yaptıklarına göre ara ara bak buraya paylaşırlarBu kolu bende düşünüyorum fiyatı kasımda düşer mi acaba ?
incehesabın elinde çok var muhtemelen her yerde indirim yaptıklarına göre ara ara bak buraya paylaşırlarBu kolu bende düşünüyorum fiyatı kasımda düşer mi acaba ?
İndirim Bitti yazısına tıklasana stok bitmişGamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu)
Hocam arkadaş G7 Pro alacağını yazmış ona istinaden yazdım.incehesabın elinde çok var muhtemelen her yerde indirim yaptıklarına göre ara ara bak buraya paylaşırlar
ASDŞJLASDJĞASDJPLASŞDLASŞDLASJDASLJD herkes fırsatcı olmus yavKaçıranlar üzülmesin, ben aldım 1 adet. 1100 TL havale edene kutusunu açmadan kargolarım. xD
sıfır fiyatıda 1300 kimse 200 TL için o riske girmezKaçıranlar üzülmesin, ben aldım 1 adet. 1100 TL havale edene kutusunu açmadan kargolarım. xD
sıfır fiyatıda 1300 kimse 200 TL için o riske girmez
OHA ABİ2 tane lazımdı hem Trendyol'dan hem de Hepsiburada'dan 899 TL'ye aldım. Şimdi Pazarama'da olmasını bekliyorum orada kuponum var. Bunlardan birini iptal edip ordan alırım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle