Gamebooster GB-2516FF 24.5" 165hz 0.2ms Advanced Tn Panel Fhd Freesync, G-Sync 1xhdmı 1xdp Gaming Monitör
Sırf TN panel olduğundan dolayı FPS oyuncuları için uygun diye bir şey yok. BenQ Zowie XL2411K'ya hep bu şekilde yaklaşılıyordu ama büyük balon. Overdrive kapalıyken 8.5 ms gecikme sunuyor iyi değil, overdrive açıkken ise 2.7 ms gecikme sunuyor ama hayvan gibi overshoot var. Bukadar abartılı overdrive ayarı koyarsan eğer Samsung G3 bile böyle gecikme sunar.Gamebooster GB-2516FF 24.5" 165hz 0.2ms Advanced Tn Panel Fhd Freesync, G-Sync 1xhdmı 1xdp Gaming Monitör
Monitör hakkında herhangi bir değerlendirmede bulunmadım 3500e alınabileceğini düşündüğümden paylaştım değerli yorumların için teşekkür ediyorum alacak arkadaşlar dikkate alabilir.Sırf TN panel olduğundan dolayı FPS oyuncuları için uygun diye bir şey yok. BenQ Zowie XL2411K'ya hep bu şekilde yaklaşılıyordu ama büyük balon. Overdrive kapalıyken 8.5 ms gecikme sunuyor iyi değil, overdrive açıkken ise 2.7 ms gecikme sunuyor ama hayvan gibi overshoot var. Bukadar abartılı overdrive ayarı koyarsan eğer Samsung G3 bile böyle gecikme sunar.