Sata kablosu anakarta takılmıyormuYeni kasa topluyorum henüz cok bir bilgim yok. Kasanın içinde fanlar çoklayıcı ya bağlanmış. Çoklayıcının üstünde sata kablosu var doğrudan psu ya taktım çalışmadı sebebi ne olabilir ?
Ben direk tek fanı sys fan yazan sökete takmıştım anakartaYeni kasa topluyorum henüz cok bir bilgim yok. Kasanın içinde fanlar çoklayıcı ya bağlanmış. Çoklayıcının üstünde sata kablosu var doğrudan psu ya taktım çalışmadı sebebi ne olabilir ?
Bilmiyorum kart buSata kablosu anakarta takılmıyormu
Post automatically merged:
Ben direk tek fanı sys fan yazan sökete takmıştım anakarta
Her anakartta var zaten sys fan diye herhalde bir baksana kasa fanlarından bahsediyoruz dimi
Bi bakayimHer anakartta var zaten sys fan diye herhalde bir baksana kasa fanlarından bahsediyoruz dimi
Her anakartta var zaten sys fan diye herhalde bir baksana kasa fanlarından bahsediyoruz dimi
Bi bakayim
Cha_fan degil demi reis
Orda cha_fan1 var isteAlıntıyı görüntüle
Fotoda MSI ambleminin tam altına bak sys_fan var kasa fanını oraya takmıştım ben çalıştı
Bı snOrda cha_fan1 var iste
CHA_FAN, Chasis Fan, yani kasa fanı takmak için olan giriştir. CPU_FAN ise adından da anlaşılacağı gibi işlemci fanını takmak için olan giriştir.Orda cha_fan1 var iste
Kasa fanlarını takıcaksın dimi sökete bak tak işteEe napicam simdi
Kasa fanlarını takıcaksın dimi sökete bak tak işte iEe napicam simdi
Sata kablosu dışında bı kablo varmıEe napicam simdi
CHA_FAN, Chasis Fan, yani kasa fanı takmak için olan giriştir. CPU_FAN ise adından da anlaşılacağı gibi işlemci fanını takmak için olan giriştir.
Aynı şeymiş yeni öğrendim teşekkürler
Varda disi degil erkekKasa fanlarını takıcaksın dimi sökete bak tak işte
Kasa fanlarını takıcaksın dimi sökete bak tak işte i
Sata kablosu dışında bı kablo varmı