Satıcıya sorup bilgi alabiliyorsunuz parça bilgisi veriyorlar.parcalar belli olsa bakardık dümdüz yazmışlar 9 taksitte cok iyi enflasyon yüksek gelmeye basladı
nerede var söyle alalımBaşka sitelerde vade farkıyla 12 taksit bile bu fiyat değil![]()
Bekliyorum hocam öyle bir şey gelirse bana yazarsanız sevinirimuzak durun arkadaslar 3 4 gune kasım ındırımı dıye aynı sıstem 35 34 e cıkar uzulursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olur
Hocam müsait olunca dm bakar mısınYine koyun etkisi olmuş.
Hadi bakalım Kasım ayı içerisinde senden bu konuya stoklu şekilde link bekliyor olacağız. Biz cahil insanlarız nereden bilelim piyasayı.. Kasım ayında bizi aydınlat.Bu sistemi geçen 35 e verdiler yine fazla dedik indirim yok dedik. Adamlar hala link at o zaman diyor. Neyin acelesi bu her ay indirimli sistem geliyor bundan daha iyi olarak. Sanki solunum cihazı bekliyorlar aceleye bak. Bu sisteme uygun diyenlerin piyasadan gram haberi yok.
Şu bile geçen hafta 26 falandı.daha uygunu vs var diyen aveller paylaşsında kuru gürültü yapmasınlar![]()
Sizin gibiler bu sistemleri tükettiği sürece satici firmalar da düzgün indirim yapmaz oldu. Zaten alan var niye fiyat kırayım ki diyorlar.Hadi bakalım Kasım ayı içerisinde senden bu konuya stoklu şekilde link bekliyor olacağız. Biz cahil insanlarız nereden bilelim piyasayı.. Kasım ayında bizi aydınlat.
Şu bile geçen hafta 26 falandı.
5060ti 16 gb : 16500 tl mi fark ediyor yani?
(ssteki sistem de piyasaya göre pahalı)
Taksitli diye kazik yiyebilirsiniz dedim. İsteyen parası çok olan verir alır zaten.
Parantezi oku yukardaki . İki sistem de o kadar etmez. (indirimli sayilmaz)16 RAM farkını koyun. Ayrıca 9 taksit farkını da koyun. Sonra kartı da 5060Ti 16GB yapın 9 taksit alın bakalım nereye geliyor.
görselini attığın sistem ddr4 h610 chipset 16 ram var 5060ti 8gb var. Tek fark 5060ti 16gb olması değil hatalı yönlendirme yapma kralŞu bile geçen hafta 26 falandı.
5060ti 16 gb : 16500 tl mi fark ediyor yani?
(ssteki sistem de piyasaya göre pahalı)
Taksitli diye kazik yiyebilirsiniz dedim. İsteyen parası çok olan verir alır zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin gibiler bu sistemleri tükettiği sürece satici firmalar da düzgün indirim yapmaz oldu. Zaten alan var niye fiyat kırayım ki diyorlar.
Haklısın DDR 4 ama ikisine de pahalı demişim değil mi?görselini attığın sistem ddr4 h610 chipset 16 ram var 5060ti 8gb var. Tek fark 5060ti 16gb olması değil hatalı yönlendirme yapma kral