Bulamayacaksın ki zaten Kasım boyunca

Sen hayal dünyanda bir piyasa oluşturdun herhalde oradan alışveriş yapıyorsun
35000 bile pahalıymış vay be.
Ne kadar olmalı gerçek indirimde bu sistem ? 30 mu ?
9 taksit oranını biliyormusun sen ? Ben sana söyliyeyim %28 (Bu yukarıdan aşağıya hesaplanmış halidir matematiğin varsa ne demek istediğimi anlayabilirsin) Yani bu sistemi 30000₺ fiyata satılsa 38400₺ taksitli fiyatı olur. Pardon ama sırf taksitli diye kazık yiyecek biri değilsin öyle demiştin.
Bana at demiyorum Kasımda sistemi bul madem bu fiyatlar çok yüksek 35000 bile çok fazla 9 taksitte bul daha ucuzunu at buraya herkes faydalansın benden diyeyim ki ben eşşeklik etmişim özür dilerim pahalıymış.
Ama bulamazsın çünkü piyasa ortada fiyatlar belli maliyetler belli. Senin hayal dünyanda ki gibi ilerlemiyor işler.
Gelelim belleklerde ki fiyat artışı konusuna,
Ben onlarda fiyat artışı görmedim etmedim diye bir şey yok maalesef. Dünya da 3 tane firma bellek üretiyor.
Micron, Samsung, Hynix
Ve bu arkadaşlar şuan bellek talebini karşılayamıyorlar. Bu sebeple fiyatları yukarı doğru götürüyorlar.
(Kaynak: Google 'da "memory chip shortage" şeklinde aratırsan ne kadar fazla kaynak olduğunu görebilirsin)
Senin şuanda gördüğün fiyatlar bu gün ki zamsız eski maliyetli veya ortalama maliyetler ile iş yapmaya çalışanların fiyatları. Stok yapanlar bu fiyatlardan en az etkilenenler.
Neyse Kasımda senden sürpriz sistemini bekliyor olacağız