🔥İndirim Gamegaraj 7500F-5060Ti 16GB-32GB RAM-1TB SSD 42499₺ Peşin Fiyatına 9 Taksit !!!

Parantezi oku yukardaki . İki sistem de o kadar etmez. (indirimli sayilmaz)
Sizinle tartışmaya başta girmedim. Daha cevap vermeyeceğim. 35'e bile pahalı diyorsanız eyvahlar olsun.

Tek beklentim Kasım ayında o sistemi 9 taksit 35 e toplamanız. Link bekliyor olacağım.

Ama link atamazsanız toplayamazsanız konuyu hortlatıp özür dileyin erkekçe olur mu ?

Ram ve ssd'lerdeki artışa rağmen %150 falan olması lazımdı galiba fiyatları hala bu seviyede tutmaya çalışıyolar bence bu fiyat az bile daha yüksek olabilirdi.
Ram kanadinda hepsi zam yemedi aslında. Ssdlerde de sistemlerin fiyatını bu seviye uçuracak bir zam görmedim açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizinle tartışmaya başta girmedim. Daha cevap vermeyeceğim. 35'e bile pahalı diyorsanız eyvahlar olsun.

Tek beklentim Kasım ayında o sistemi 9 taksit 35 e toplamanız. Link bekliyor olacağım.

Ama link atamazsanız toplayamazsanız konuyu hortlatıp özür dileyin erkekçe olur mu ?
Dostum sana en fazla yanıltıcı cevaplarına ve konularina karşı yanıt veririm. Daha iyi bir sistem gelirse paylaşırım/rız
Seni o kadar önemseyip link atip hortlatacagimi sanmıyorum.

Ram kanadinda hepsi zam yemedi aslında. Ssdlerde de sistemlerin fiyatını bu seviye uçuracak bir zam görmedim açıkçası.

Dostum sana en fazla yanıltıcı cevaplarına ve konularina karşı yanıt veririm. Daha iyi bir sistem gelirse paylaşırım/rız
Sana link falan atamam üzgünüm.
Bulamayacaksın ki zaten Kasım boyunca :) Sen hayal dünyanda bir piyasa oluşturdun herhalde oradan alışveriş yapıyorsun :)

35000 bile pahalıymış vay be.

Ne kadar olmalı gerçek indirimde bu sistem ? 30 mu ?

9 taksit oranını biliyormusun sen ? Ben sana söyliyeyim %28 (Bu yukarıdan aşağıya hesaplanmış halidir matematiğin varsa ne demek istediğimi anlayabilirsin) Yani bu sistemi 30000₺ fiyata satılsa 38400₺ taksitli fiyatı olur. Pardon ama sırf taksitli diye kazık yiyecek biri değilsin öyle demiştin. :)

Bana at demiyorum Kasımda sistemi bul madem bu fiyatlar çok yüksek 35000 bile çok fazla 9 taksitte bul daha ucuzunu at buraya herkes faydalansın benden diyeyim ki ben eşşeklik etmişim özür dilerim pahalıymış.

Ama bulamazsın çünkü piyasa ortada fiyatlar belli maliyetler belli. Senin hayal dünyanda ki gibi ilerlemiyor işler.

Gelelim belleklerde ki fiyat artışı konusuna,

Ben onlarda fiyat artışı görmedim etmedim diye bir şey yok maalesef. Dünya da 3 tane firma bellek üretiyor.

Micron, Samsung, Hynix

Ve bu arkadaşlar şuan bellek talebini karşılayamıyorlar. Bu sebeple fiyatları yukarı doğru götürüyorlar.

(Kaynak: Google 'da "memory chip shortage" şeklinde aratırsan ne kadar fazla kaynak olduğunu görebilirsin)

Senin şuanda gördüğün fiyatlar bu gün ki zamsız eski maliyetli veya ortalama maliyetler ile iş yapmaya çalışanların fiyatları. Stok yapanlar bu fiyatlardan en az etkilenenler.

Neyse Kasımda senden sürpriz sistemini bekliyor olacağız

Bulamayacaksın ki zaten Kasım boyunca :) Sen hayal dünyanda bir piyasa oluşturdun herhalde oradan alışveriş yapıyorsun :)

35000 bile pahalıymış vay be.

Ne kadar olmalı gerçek indirimde bu sistem ? 30 mu ?

9 taksit oranını biliyormusun sen ? Ben sana söyliyeyim %28 (Bu yukarıdan aşağıya hesaplanmış halidir matematiğin varsa ne demek istediğimi anlayabilirsin) Yani bu sistemi 30000₺ fiyata satılsa 38400₺ taksitli fiyatı olur. Pardon ama sırf taksitli diye kazık yiyecek biri değilsin öyle demiştin. :)

Bana at demiyorum Kasımda sistemi bul madem bu fiyatlar çok yüksek 35000 bile çok fazla 9 taksitte bul daha ucuzunu at buraya herkes faydalansın benden diyeyim ki ben eşşeklik etmişim özür dilerim pahalıymış.

Ama bulamazsın çünkü piyasa ortada fiyatlar belli maliyetler belli. Senin hayal dünyanda ki gibi ilerlemiyor işler.

Gelelim belleklerde ki fiyat artışı konusuna,

Ben onlarda fiyat artışı görmedim etmedim diye bir şey yok maalesef. Dünya da 3 tane firma bellek üretiyor.

Micron, Samsung, Hynix

Ve bu arkadaşlar şuan bellek talebini karşılayamıyorlar. Bu sebeple fiyatları yukarı doğru götürüyorlar.

(Kaynak: Google 'da "memory chip shortage" şeklinde aratırsan ne kadar fazla kaynak olduğunu görebilirsin)

Senin şuanda gördüğün fiyatlar bu gün ki zamsız eski maliyetli veya ortalama maliyetler ile iş yapmaya çalışanların fiyatları. Stok yapanlar bu fiyatlardan en az etkilenenler.

Neyse Kasımda senden sürpriz sistemini bekliyor olacağız
Anlattığın şeyleri çoğumuz biliyoruz zaten. Sende okuduğunu anlama sorunu var ama.
En azından Pckoliğin videosunu izleyip gelmişsin iyi bari.
Emsal ss yazi vs attım. Şuana kadarki zam ve fiyatları degerlendirdik konuda hepimiz. Taktir kamuoyunun daha fazla uzamasın diye cevap vermek istemiyorum.

ddr4 sistemi ddr5 sistemle kıyaslayan bilgisi olmayıp yorum yapan bir güruh var çokta şey yapmayın.

Indirim diye paylaşıp forumu kirletiyorsunuz
Sadece adamın sorusuna cevap verip daha uygunu varsa onumu paylaşsan ?

Hocam fiyat güzel bence alıcaklar kaçırmasın, arkadaşıma aşağıdaki sistemi aldık bu ay başında sadece ssd yi 1 tb rami bi tık daha iyi versiyona ve işlemci soğutuculu şekilde 43.500 tl civarında ayarlamıştım ama senin attığın sistemde ramde 32 olarak gördüm çok iyi

1761829157689.webp

Son düzenleme:
Sadece adamın sorusuna cevap verip daha uygunu varsa onumu paylaşsan ?

Hocam fiyat güzel bence alıcaklar kaçırmasın, arkadaşıma aşağıdaki sistemi aldık bu ay başında sadece ssd yi 1 tb rami bi tık daha iyi versiyona ve işlemci soğutuculu şekilde 43.500 tl civarında ayarlamıştım ama senin attığın sistemde ramde 32 olarak gördüm çok iyi

Alıntıyı görüntüle
Cevap verdim ya o soruya kardeşim. Önce bi konuyu tam okusan?

Özellikleri bunlar sordum. sizde yorumlarsanız iyi olur
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F

Anakart: Biostar B650MT

Bellek: 2 Adet Crucial Pro 16GB 5600Mhz DDR5 CL46

Ekran Kartı: Inno3D RTX5060Ti 16GB Twin X2 128Bit GDDR7

Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk

Kasa ve Güç Kaynağı : XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa Siyah

Soğutucu: AMD Stok CPU Soğutucu

Wi-Fi: TP-Link Archer TX1U Nano AX300 Nano Wi-Fi 6 USB Adaptör

Geri