Neler Yeni

GameGaraj alışveriş deneyimim

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
14 Aralıkta Shark 5A aldım, 17 Aralıkta geldi.
Kasayı kurdum ama bir türlü ekrana görüntü gelmiyor, ardından iletişime geçtim bios pilini çıkar 10 dakika sonra tak dediler kabloyu kontrol et dediler birde ram'i 1. Slota takmışlar ve bana 2. slota tak dene dediler hepsini yaptım ama yinede görüntü alamadım. Sonrada bana bize geri kargolayın biz halledelim dediler bende 18 Aralıkta yani bugün kendim götürdüm oraya ve sorunlarımı belirttim ekrana görüntü gelmiyordu ve Güç kaynağında coil whine vardı onları söyledim. Orada test etmek için bilgisayarı kurdu ve direk görüntü geldi ekrana. Sorun yok dedi geliyor dedi bende şaşırdım ardından Güç kaynağında coil whine olduğundan güç kaynağınıda değiştirdiler. Bende anakartın kutusuna Windows UEFI usb si koymuştum onlardan rica ettim ve windows'u da orada kurduk. Eve getirdim bilgisayarı hiç sorun olmadan bilgisayarımı kullanmaya başladım.
Yani müşteri desteği bakımından çok iyi bir firma.

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
bizim evin yanında 100mt var iyi oldu böyle bir mağazanın açılması

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
Ejderha için başka bir şey bulamadım.

Aslında olan : Gamegaraj elemanıyım. Bütün foruma bu siteyi sevdirmek amacım. Bütün sistemleri burdan öneriyorum. Hahaha haha.
Yüce Kızıl Ejderha varol.

Not : Ben ne diyom?
reis kısıklıdaki şubedeysen geleyim yanına :D

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Keşke gaming.gen.tr yerine gamegarajdan alsaydım hem müşteri hizmetleri çok daha iyi hem sistemleri daha iyi ve ucuz ama ben tavsiye istediğimde bir Allah'ın kulu bana gamegarajdan bahsetmemişti maalesef

Top Bottom