Neler Yeni

GameGaraj dışında sistem önerisi var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Hocam, yayın da yapacağım. Bundan kaynaklı biraz daha iyi bir sistem istiyorum yoksa Ekran kartına bile gerek yok açıkcası :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğim gibi oynayan/yayın yapan insanlardan yola çıkarak bu fikrimi dile getirdim ve AMD kesinlikle önerilmedi. Oynadığımız oyun ve yayın ile ilgili tecrübelerden aldığım yorumlar bunlar

Tamamdıır eyvallah
Eyw haklisin bro ama yayıncılık işi zor be aga heleki knightta tutturan tutturdu :) yinede hayırlısı olsun knightta twichte yayın açarsan haberim olsun ilk takipçin olurum :)

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Hocam, yayın da yapacağım. Bundan kaynaklı biraz daha iyi bir sistem istiyorum yoksa Ekran kartına bile gerek yok açıkcası :)

Hocam dediğim gibi oynayan/yayın yapan insanlardan yola çıkarak bu fikrimi dile getirdim ve AMD kesinlikle önerilmedi. Oynadığımız oyun ve yayın ile ilgili tecrübelerden aldığım yorumlar bunlar

Tamamdıır eyvallah
oyun sadece knight gibi oyunlarsa 2000tl ye ryzen 5 3400g li sistemler var işlemcinin içinde gt 1030 ve 1050 arasında kalan bir ekran kartı var o size yeter ayrıca ya izlediğiniz videolardaki adamlar bu işin cahili ya da video 1 yıl veya daha öncesinde çekilmiştir bu devirde 1050ti alan salaktır net.

Pasoytaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Breived
1 ) Ryzen 5 1600 AF yayınlarınıza rahatlıkla yeter.

2 ) 1050 Ti al AMD ne diyenler kara cahildir aldırış etme.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,660
İsim
Sarp Yılmaz
Ryzen işlemci ve GTX 1050 Ti 'lı max 3800 TL Ye sistem bulabilir miyim ? Günlerdir araştırıyorum fakat game garaj teklifi geldi en çok o ürünlere de sıcak bakamıyorum. Bilmediğim markayı alma taraftarı değilim açıkcası.
Dostum kusura bakma düşüncene saygı duyuyorum da 3800TL gibi bütçe ile 1050ti sistem alırsanız hayatınızın kazığını ve zararını etmiş olursunuz sadece söyleyeyim dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Muhammed
Eyw haklisin bro ama yayıncılık işi zor be aga heleki knightta tutturan tutturdu :) yinede hayırlısı olsun knightta twichte yayın açarsan haberim olsun ilk takipçin olurum :)
Yayın açıyordum 107 takipçi güzel sohbetlere girişmiştik ki pc paket oldu:) o yüzdendir arayışlar:) teşekkür ederim ilgin için. Twitch.tv/GERGERLii beklerim :)

oyun sadece knight gibi oyunlarsa 2000tl ye ryzen 5 3400g li sistemler var işlemcinin içinde gt 1030 ve 1050 arasında kalan bir ekran kartı var o size yeter ayrıca ya izlediğiniz videolardaki adamlar bu işin cahili ya da video 1 yıl veya daha öncesinde çekilmiştir bu devirde 1050ti alan salaktır net.
Sadece oyun değil yalnız ama tavsiyelerinizi göz önünde bulunduruyorun tabi ki. Teşekkür ederim

1 ) Ryzen 5 1600 AF yayınlarınıza rahatlıkla yeter.

2 ) 1050 Ti al AMD ne diyenler kara cahildir aldırış etme.
Tamamdır, teşekkür ederim

Dostum kusura bakma düşüncene saygı duyuyorum da 3800TL gibi bütçe ile 1050ti sistem alırsanız hayatınızın kazığını ve zararını etmiş olursunuz sadece söyleyeyim dedim.
Eyvallah hocam. Bilmiyorsak sora sora öğreneceğiz

tabii ki ne demek yardıma ihtiyacınız olursa yazın
Önerdiğin ssd ile 4000 e geliyorda hocam 240 gb felan önerebilir misin? Daha uygun fiyata. Çünkü 3-4 program dışında şimdilik bir şey olmicak pc de + zamanla yedeklemek için bir hdd takabilirim

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Yayın açıyordum 107 takipçi güzel sohbetlere girişmiştik ki PC paket oldu:) o yüzdendir arayışlar:) teşekkür ederim ilgin için. Twitch.tv/GERGERLii beklerim :)

Sadece oyun değil yalnız ama tavsiyelerinizi göz önünde bulunduruyorun tabi ki. Teşekkür ederim

Tamamdır, teşekkür ederim

Eyvallah hocam. Bilmiyorsak sora sora öğreneceğiz

Önerdiğin SSD ile 4000 e geliyorda hocam 240 gb felan önerebilir misin? Daha uygun fiyata. Çünkü 3-4 program dışında şimdilik bir şey olmicak PC de + zamanla yedeklemek için bir HDD takabilirim

o ssd sorunlu imiş 240gb lık bir ssd konusu açın bi benim yatmam lazım yaırn bakarım

o SSD sorunlu imiş 240gb lık bir SSD konusu açın bi benim yatmam lazım yaırn bakarım

afedersiniz ama geç oldu yarın yardımcı olayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Muhammed
o SSD sorunlu imiş 240gb lık bir SSD konusu açın bi benim yatmam lazım yaırn bakarım

afedersiniz ama geç oldu yarın yardımcı olayım
Son soru önerdiğin ekran kartı çift fan değilmmi

Top Bottom