SSD ile birlikte mi?gamegarajtaki daha mantıklı fiyat olarak
psular aigo markasından geliytor diye hatırlıyorum
6900tl bandında
SSD ile birlikte mi?gamegarajtaki daha mantıklı fiyat olarak
psular aigo markasından geliytor diye hatırlıyorum
6900tl bandında
EvetSSD ile birlikte mi?
Güzelmiş.
Ramleri 3200 mhz yaparsak eğer ssd siz 6,871TL yapıyor gamegaraj 3600 lü sistem.SSD ile birlikte mi?
ben baktım 3000-3200 arası bu sistemde özellikle sanki cok etkilemicek gibiRamleri 3200 mhz yaparsak eğer ssd siz 6,871TL yapıyor gamegaraj 3600 lü sistem.
Fiyat olarak dediğin gibi çok bir şey fark ettirmiyor 100tl civarı. Performans olarak ise bir bilgim yok.ben baktım 3000-3200 arası bu sistemde özellikle sanki cok etkilemicek gibi
performans olarak demiştimFiyat olarak dediğin gibi çok bir şey fark ettirmiyor 100tl civarı. Performans olarak ise bir bilgim yok.
10400f tercih edilebilir.Evet dostlar ,gerçekten piyasaya göre uygun sistem önermek istedim
RTX Ve ucuz bir sistem olacak
Bu linkten önerdiğim sisteme bakın ve aşağıdaki resimdeki özelleştirmeleri yapın:
Alıntıyı görüntüleAquarius 5A-2021 | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
SSD Olarakta f/P olarak beğenilen Patriot SSD Önermek istedim linkten alabilirsiniz:
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Sistemde o seçenek bulunmuyor ki10400f tercih edilebilir.
Aquarius 5t-10da vardırSistemde o seçenek bulunmuyor ki![]()
10400f tercih edilebilir.
rtx 2060 eklesek ssd cıkarsak rami ikilesek 6852 TL ediyo bu sistemle o sistemin ryzen 5 3600 lügü nerdeyse aynı para hangisi?Neo 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com