🔥İndirim GameGaraj Hazır Sistemlerde 9 Ay'a Varan Vade Farksız Taksit!

fiyatlar ters girilmiş %99
1753968409733.webp

Yakın zamanda mesaj atıldığından bir bunu bulabildim technopatta falan da vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 9 9700x :d
Çok abartı gelmedi, hoş mu? Hayır kesinlikle değil. Ama bence ilk ürünü outlet verdiklerini bile hatırlamıyorlardı sadece memnuniyet adına değiştirip 2. Kez böyle bir şey yaşanmasın diye yapılmış gibi geliyor. zaten kendileri ithalat ediyor kötü niyet olduğunu düşünmüyorum ama bende yaşasam tepki verirdim :D yinede firma da çoğu zaman bir çok konuyu tatlıya bağlamak daha kolay diğer firmalardan, en azından benim deneyimim bu şekildeydi. Konu sahibi arkadaşta en son msi vanguard vardı belli ki iade de sorun çıkarmamışlar.

Çok abartı gelmedi, hoş mu? Hayır kesinlikle değil. Ama bence ilk ürünü outlet verdiklerini bile hatırlamıyorlardı sadece memnuniyet adına değiştirip 2. Kez böyle bir şey yaşanmasın diye yapılmış gibi geliyor. zaten kendileri ithalat ediyor kötü niyet olduğunu düşünmüyorum ama bende yaşasam tepki verirdim :D yinede firma da çoğu zaman bir çok konuyu tatlıya bağlamak daha kolay diğer firmalardan, en azından benim deneyimim bu şekildeydi. Konu sahibi arkadaşta en son msi vanguard vardı belli ki iade de sorun çıkarmamışlar.
Tek bir olay olsa anlarım da çok konu okudum böyle.

Yakın zamanda mesaj atıldığından bir bunu bulabildim technopatta falan da vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 9 9700x :d
İlettiğin konuda marka bir hata yapmış hatasını kabul edip müşterininde içinin rahat etmesi adına yeni ürünün sıfır olduğuna dair kanıtlar atıp gönderim sağlamış burda kötü bir durum yok forumdaki insanlar durumu çok abartmış ve yine orta yol firma ile bulunmuş. Şikayet var vb. yerlere bakarsanız firmanın tüm sorun yaşayan müşterilere ulaşıp sorunlarını çözdüğünü ve yardımcı olduğunu görebilirsiniz. GameGaraj firmasının fan boy'u değilim yanlış anlamayın ama direk olarak bir yeri çattt diye kötülemek yanlış bir şey bence, iyi günlerim dilerimm.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Tek bir olay olsa anlarım da çok konu okudum böyle.
Böyle bakarsak duruma vatanda kötü biryer mediamarkt'da itopyada sinerjide gaming gen'de vb firmaların tüm hepsi kötü yer illaki fazla fazla sorunlar yaşıyor insanlar böyle düşünürsek hiçbiryerden alışveriş yapmamamız gerekir sonuç olarak son kullanıcının hakları var ve firma ne kadar yokuşa sürerse sürsün THY'ye gidip elinde sonunda içlerinden geçiyorsun.

"bedava"ya kadar gayet normaldi de sonra ben koptum hocam :D
Koparan neydi anlamadım ? Bu fiyata bu özelliklerde birde 9 taksit imkanı ile satan yer varsa atın bende kendime güleyim. 9 taksitin maliyetini biliyor musun ? 9 Ayda ödediğinde "bedava" oluyor.

Parça kaliteleri kötü sistemler bilginiz olsun anakart ram ekran kartı vs en giriş modellerinden kullanılmış

bu arada ekran kartı gamingpro-s, gamingpro değil dikkat, ramler cl46, kasa ise aigo, psu allaha emanet.
gamingpro-s 2,5 slot
gamingpro 3 slot
Aynı kart sadece slim versiyonu yani daha ince. Tabi bu soğutmasını etkiler büyük ihtimalle.

Geri