Geçen gün yapılan ve Abdullah'ın paylaştığı sistemlerde yeniden indirim olmuş. Ve vade farksız 9 taksit seçeneği var ! Sistem arayanlar bir göz atsın taksitle alacaklar için mantıklı sistemler var.
Bileşenlerin aynıları gamegarajın kendi sitesinde de satılıyor. parça bilgisini satıcıya sordan sorabilirsiniz5070 olanını almak istiyoruz ama sıkıntı cikar mi diye düşünüyoruz. Sonuçta yeni mamul . Yorum bile yok . Sadece inceleme var ama o da birkaç günlük .
Bildiğin gamegaraj satıcısı yani buna benzer ürünlerde kendi sitesinde satıyolar yani.5070 olanını almak istiyoruz ama sıkıntı cikar mi diye düşünüyoruz. Sonuçta yeni mamul . Yorum bile yok . Sadece inceleme var ama o da birkaç günlük .
Orası oyle de laptop olunca değişiyor. Ugrasmayacagimiz bir sey olsun diyoruzBildiğin gamegaraj satıcısı yani buna benzer ürünlerde kendi sitesinde satıyolar yani.
Gamegaraj laptoplarda bir ürünün bir sürü konfigürasyonu oluyor c1-c2-c3 diye falan gidiyor böyle baktığında üründe yorum yoksa diğer konfiglerin yorumları kesin vardır onlara bak yada genelde videolarını yapıyolar laptoplarının ben çok karşılaşıyorum youtube'da. Almak istediğin modelin youtube incelemesi vardır yüksek ihtimal yoksa bile aynı kasaya sahip olanın incelemesi vardır benceOrası oyle de laptop olunca değişiyor. Ugrasmayacagimiz bir sey olsun diyoruz
paran hangisine yetiyorsaHangi sistem alınır ?
Dediğin parçalarda vade farksız 9 taksit yok. 3 taksite vb. tamamım diyorsan eğer İncehesap gaming gecesinde sistem düşür.Sistemler biraz saçma geldi bana. Biraz iyi bi setup istiyorum bu aralar baktığım sistem :
Kendim dizsem:
İşlemci : 7800x3d : 14.400
ana kart : 9070xt : 32.000
ssd : Huawei eKitStor Xtreme 1 tb : 2659
kasa segotep brave 3.500
anakart : Asus Prime B650M-R 4.400
ram CORSAIR Vengeance RGB DDR5 RAM 64GB (2x32GB) 6000MHz : 12.000
soğutucu : 2.100 tl kule tipi soğutucu
70.959 TL
sizce hangisi daha iyi ?