Galabushka
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Selamlar, gamegaraj sitesinden bir bilgisayr alacağım ve bilgisayarın montajlı ve test edilmiş bi şekilde gelip gelmediği hakkında elimde bilgi yok yardımcı olabilirmisiniz?
peki test ediliyormuHazır sistemler montajlı geliyor.
Galiba yapıyorlar.peki test ediliyormu
Post automatically merged:
bu kadar para verdikten sonra
Gamegaraj herhangi bir sıkıntıda çok yardımcı olan bir firma. Gönül rahatlığıyla alın.peki test ediliyormu
Post automatically merged:
bu kadar para verdikten sonra
tamam sağolGamegaraj herhangi bir sıkıntıda çok yardımcı olan bir firma. Gönül rahatlığıyla alın.
tamam sağolTest edilerek yollanıyor. Kargo güvenliği için ekran kartı demonte şekilde geliyor. Takması da zor değil. PCI kilidini açın, oturtun, vidalayın ve kablosunu takın.
Ben ilk aldığımda henüz kullanıma yeni başlarken işlemcisi bozuldu. Ya test edilmeden gönderildi ya da yanlışlık oldu fakat 2 gün içerisinde tekrar yeni işlemciyle geri aldım pcyi. Gamegarajdan alışveriş yapabilirsin canlı destek ile de yardımcı olmaya çalışıyorlar.Selamlar, gamegaraj sitesinden bir bilgisayr alacağım ve bilgisayarın montajlı ve test edilmiş bi şekilde gelip gelmediği hakkında elimde bilgi yok yardımcı olabilirmisiniz?
o kadar ilgililerse çok iyi teşekkürlerBen ilk aldığımda henüz kullanıma yeni başlarken işlemcisi bozuldu. Ya test edilmeden gönderildi ya da yanlışlık oldu fakat 2 gün içerisinde tekrar yeni işlemciyle geri aldım pcyi. Gamegarajdan alışveriş yapabilirsin canlı destek ile de yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Evet kasa 2 gün içerisinde geldi, geri yolladığımızda da aynı şekilde 2 gün içerisinde geldi. Çok hızlılaro kadar ilgililerse çok iyi teşekkürler
parçalar takılı olarak geliyor. Sadece ekran kartı kutusunda geliyor (yolda zarar görmesin diye) kendin takıyorsun. Oda çok kolaySelamlar, gamegaraj sitesinden bir bilgisayr alacağım ve bilgisayarın montajlı ve test edilmiş bi şekilde gelip gelmediği hakkında elimde bilgi yok yardımcı olabilirmisiniz?