TechGuy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,322
Mide bulandırıcı saçma hareketler. Kim bilir hazır sistemlerde neler dönüyor Allah bilir.Bak ben bunların izlediği politikayı sana aktarayim. Türkiyedeki kullanıcılar bilinçsiz. Bunlar herkese iade/outlet/kullanılmış ürün yolluyorlar. Bunu anlayan çok az insan var. Kimse kartı aldığı gibi didik didik incelemiyor. İnceleyip ufak tefek şeyler görüp takmayan adam çok. Herkes bizim gibi değil. Bunu inceleyip tespit ettiğinde geri gönderiyorsun. Bu firmalar sattığı ürünlerin hangisinin iade , hangisinin 0 olduğunu bilmedikleri için kendileri açıp bakıyorlar. Açıp baktıklarındada geri kapatamayacakları için sana mail atıyorlar. İşte saçmalığın daniskası burda başlıyor. Bu süreci bu noktaya getiren hususlardan bir tanesi satıcı kendi ürününün ne olduğunu bilmiyor. Açıp bakıncada kapatamayacağı için kontrol edildi diyip mail atıyor. Olay bundan ibaret. Ben kendileriyle defalarca mailleşip telefonla konuştum. Gerekli haklarımdan başvuracağım yerlerden bahsettim. Böyle takıntılı böyle hkalarını kovalayan bir müşteriye tekrar aynı ahmaklığı yapacaklarını zannetmiyorum. Yarın gerekli testlerimi herşeyimi yapacağım zaten. Fiziksek olarak herhangi bir şey görmedim. Birde donanımsal olarak bakalım CW falan var mı bir sıkıntısı var mı.