Gamegaraj Palit RTX 5070 Ti Gamerock süreç takibi

Bak ben bunların izlediği politikayı sana aktarayim. Türkiyedeki kullanıcılar bilinçsiz. Bunlar herkese iade/outlet/kullanılmış ürün yolluyorlar. Bunu anlayan çok az insan var. Kimse kartı aldığı gibi didik didik incelemiyor. İnceleyip ufak tefek şeyler görüp takmayan adam çok. Herkes bizim gibi değil. Bunu inceleyip tespit ettiğinde geri gönderiyorsun. Bu firmalar sattığı ürünlerin hangisinin iade , hangisinin 0 olduğunu bilmedikleri için kendileri açıp bakıyorlar. Açıp baktıklarındada geri kapatamayacakları için sana mail atıyorlar. İşte saçmalığın daniskası burda başlıyor. Bu süreci bu noktaya getiren hususlardan bir tanesi satıcı kendi ürününün ne olduğunu bilmiyor. Açıp bakıncada kapatamayacağı için kontrol edildi diyip mail atıyor. Olay bundan ibaret. Ben kendileriyle defalarca mailleşip telefonla konuştum. Gerekli haklarımdan başvuracağım yerlerden bahsettim. Böyle takıntılı böyle hkalarını kovalayan bir müşteriye tekrar aynı ahmaklığı yapacaklarını zannetmiyorum. Yarın gerekli testlerimi herşeyimi yapacağım zaten. Fiziksek olarak herhangi bir şey görmedim. Birde donanımsal olarak bakalım CW falan var mı bir sıkıntısı var mı.
Mide bulandırıcı saçma hareketler. Kim bilir hazır sistemlerde neler dönüyor Allah bilir.

Mide bulandırıcı saçma hareketler. Kim bilir hazır sistemlerde neler dönüyor Allah bilir.
Tray işlemciler , hazır sistemleri kurma ayağına test etme ayağına ekran kartını çıkarıp test ettik demeler. Neler neler dönüyordur allah bilir. Türkiyede hiçbir satıcı güvenilir değil. Alacaksın amazon prime arkana yaslanacaksın. Ekran kartı dışında herşeyimi ordan alıyorum. Ama ekran kartı çeşiti olmadığından böyle Türk firmaları bizi parmağında oynatıyor

Tray işlemciler , hazır sistemleri kurma ayağına test etme ayağına ekran kartını çıkarıp test ettik demeler. Neler neler dönüyordur allah bilir. Türkiyede hiçbir satıcı güvenilir değil. Alacaksın amazon prime arkana yaslanacaksın. Ekran kartı dışında herşeyimi ordan alıyorum. Ama ekran kartı çeşiti olmadığından böyle Türk firmaları bizi parmağında oynatıyor
amazonda daha fazla hocam iade ürünün gelme olasılığı iade politikaları yüzünden. bana üstünde macun kalıntısı olan işlemci gelmişti mesela. bu durumdan kaçmak imkansız zaten cayma hakkı yüzünden iade edilen ürünleri mecburen tekrar satıyorlar. hatta yurtdışında da durum böyle redditte gördünüz mü bilmiyorum 5090 etiketli 4090 furyası vardı bir ara kullanıcılar alıp değiştirip iade ediyor amazon kabul ediyor başkasına gidiyor ürün mecbur

amazonda daha fazla hocam iade ürünün gelme olasılığı iade politikaları yüzünden. bana üstünde macun kalıntısı olan işlemci gelmişti mesela. bu durumdan kaçmak imkansız zaten cayma hakkı yüzünden iade edilen ürünleri mecburen tekrar satıyorlar. hatta yurtdışında da durum böyle redditte gördünüz mü bilmiyorum 5090 etiketli 4090 furyası vardı bir ara kullanıcılar alıp değiştirip iade ediyor amazon kabul ediyor başkasına gidiyor ürün mecbur
Bugüne kadar aldığım hiçbir ürünün kutusu dahi açılmamıştı amazonda. Şans diyelim o zaman. Bu arada şunu ekleyim çoğu firma tray işlemcileri test edip gönderiyor. İsimle kaydediyor pc ye gönderiyor sana. Bilgin olsun

Bugüne kadar aldığım hiçbir ürünün kutusu dahi açılmamıştı amazonda. Şans diyelim o zaman. Bu arada şunu ekleyim çoğu firma tray işlemcileri test edip gönderiyor. İsimle kaydediyor pc ye gönderiyor sana. Bilgin olsun
doğrudur hocam trde düzgün alıcı da satıcı da bulmak zor valla herkes bir fırsattan istifade etme derdinde

Öncelikle hepinize iyi geceler dilerim hocam. Biraz geç oldu mesaiden anca gelebildim. Ürünün kutu açılımını gerçekleştirdim. Kutulama ilk gelen ürüne göre daha sağlam yapılmıştı. Mesela ilk gönderdikleri ürünün kutusunu sadece patpata sarıp göndermişlerdi. Bu sefer harici kalın bir kutuya koyup göndermişler. Olumlu şeylerden bir tanesi. Anlatımı görsellerlede desteklicem. Video biraz uzun o yüzden atmıyorum 3 adet görsel atacağım sadece. İlk görselimiz. Kutunun bant kısmını söktükleri için kontrol edilmiştir ibaresi yapıştırmaları olmuş. Yani ürünü kontrol ettik mesajını göndermişler. Ürün açıldı kutu içerisinde herhangi bir darbe izi ya da deforme yoktu. Ürünü aldığım an poşetin üzerindeki sarı etiket sökülmüştü. Çünkü ürünü kontol ettikleri için. Ürünü poşetten çıkardım. Ürünün jelatinleri üzerinde , jelatinlerini söktüm. Parlak kısımlarına baktım herhangi bir çizik ya da deforme izi yoktu. Mesela ilk Gamerock yazısına bakın , İlk gamerock yazısındaki ürün ilk gönderdikleri ürün. Diğer gamerock yazısındaki ürün ise kendim elimle jelatinini söktüğüm ürün. İlk üründe jelatin bile yoktu düşünün. Aradaki farkı siz kendiniz görüp bile yorumlayabilirsiniz. Ürünün öteki farklılıklarına gelecem. Yeni gönderdikleri ürün daha parlak ve daha canlı duruyor. Ötekisi parlak kısımlarında çizik ve deformelerinden ötürü yorgun duruyordu. Yeni gönderdikleri ürün ağır plastik ( 0 araba kokusu tarzı ) bir kokusu varken diğerinde hiçbir şekilde böyle bir şey yoktu. Mesela yeni gönderdiklerinde kutuyu açtığın an o kokuyu alıyorsun ama eski gönderdikleri outlet ürününde yoktu. Şimdilik herhangi bir olumsuzluk görünmüyor. Dedikleri gibi görüntüde bu ürün hiç kullanılmamış 0 ürün. Yarın montajını yapmadan önce mühendise mercek ile dişlerini inceletecem. Ondan da geçerse takıp test sonucuna göre bir aksiyon alacam. Ama şimdilik fiziksel anlamda kartta herhangi bir olumsuzluk görünmüyor.
geçmiş olsun

Şu an ürün çalışıyor rgb leri yanıyor ama görüntü yok. Enteresan. Görüntüyü işlemciden alıyorum ekran kartını görmüyor. Başka kart denedik verdi görüntü. Şimdi başka sisteme takacağız. Gerçekten saçma sapan işler en son gönderecem kart falan kullanmayacağım

Şu an ürün çalışıyor rgb leri yanıyor ama görüntü yok. Enteresan. Görüntüyü işlemciden alıyorum ekran kartını görmüyor. Başka kart denedik verdi görüntü. Şimdi başka sisteme takacağız. Gerçekten saçma sapan işler en son gönderecem kart falan kullanmayacağım
5000 serisinde siyah ekran sorunı var ddu ile tüm driverları kaldırıp sıfırdan son driverı kurun

5000 serisinde siyah ekran sorunı var ddu ile tüm driverları kaldırıp sıfırdan son driverı kurun
Bunu yaparsam düzelir mi ? Ayrıca şöyle söyleyim. Ekran kartını hiç görmüyor. Anakart görmüyor. Benim psu xpg kyber 750w +80 acaba psu yüzünden mi ya da başka bir şey mi

Bunu yaparsam düzelir mi ? Ayrıca şöyle söyleyim. Ekran kartını hiç görmüyor. Anakart görmüyor. Benim psu xpg kyber 750w +80 acaba psu yüzünden mi ya da başka bir şey mi
psu ile alakası yok kyber psu nuz eski sürüm ise gen 5.0 aparatını kullanın kartın içinden çıkan

Çok geçmiş olsun hocam. Şanssızlık yakanızı bırakmamış maalesef

Geri