İade talebi oluşturdum. 2 kez sıkıntı yaşadım 3. kez ürün isteyememÖnce kendilerini test etsinler, müşteriye adam gibi mal göndersinler.
BIOS sürümünü en son sürüme güncelleyip denedinmi?İade talebi oluşturdum. 2 kez sıkıntı yaşadım 3. kez ürün isteyemem
Son sürüm biosa güncelledim yine olmadı. Bu lanet ddr5 yeni biosa güncelleyince ayrı bir problem çıkardı başıma. Expoyu açıp 6000 e ayarlayınca pc 10 dakkada açılıyor açılınca masaüstünde felaket kasıyor. Yürümüyor pc. En son kasayı alıp camdan aşağıya atacam gerçekten sinirlerim bozuldu her şey üst üste mi gelirBIOS sürümünü en son sürüme güncelleyip denedinmi?
Kontrol ederek yolladık diyorlarsa bence kartta sorun yoktur, yani bu kadar bile bile lades yapacaklarını düşünmüyorum.Son sürüm biosa güncelledim yine olmadı. Bu lanet ddr5 yeni biosa güncelleyince ayrı bir problem çıkardı başıma. Expoyu açıp 6000 e ayarlayınca pc 10 dakkada açılıyor açılınca masaüstünde felaket kasıyor. Yürümüyor pc. En son kasayı alıp camdan aşağıya atacam gerçekten sinirlerim bozuldu her şey üst üste mi gelir
Kontrol ettik dedikleri şey ilk gelen ürünün jelatinleri yoktu. Şimdikinde jelatin var. Takıp çalıştırdıklarını düşünmüyorumKontrol ederek yolladık diyorlarsa bence kartta sorun yoktur, yani bu kadar bile bile lades yapacaklarını düşünmüyorum.
Ayrıca hocam , 3 farklı sistemle test edildi o kadar. Sistemler sorunlu ürün mü sorunduz sence ?Kontrol ederek yolladık diyorlarsa bence kartta sorun yoktur, yani bu kadar bile bile lades yapacaklarını düşünmüyorum.
Gamerock uzun vadede üzmeyecek bir kart. Gainward palitin alt markalarından birisi ama paliti ileri taşıyan modeli gamerock. Gerek tasarımı gerek soğutmasu uzun vadede üzmeyecek bir kart bu. O yüzden illa gamerock diyorum hocam. 45-50 bandına düşmeden de vanguard/trio düşünmem.geçmiş olsun hocam. 3 farklı sistemde denemişsiniz daha ne yapacaksınız ki? farklı ekran kartı takınca sorun düzeliyorsa zaten sorunun kaynağı belli iade edin oradan da almayın bence bir daha. 45k civarlarına aldıysanız eğer tavsiyem bütçeyi 3k daha artırıp 5080 almanız incehesap arada gainward 5080 satıyor illa gamerock olsun demiyorsanız eğer düşünülebilir
Aynen öyle, bi ders çıkardıkları falan da yok çünkü artniyet var, senin iade ettiğin ekran kartını başka bi mazluma yollayacakları garanti bişey. Şanslarını deniyolar, belki kontrol etmez de takar kullanır diye.Yok undervolt yap yok fan hızı ayarla. 5070 ti ekran kartının 100w fazlası çalışıp hotspot sıcaklığı 95 lerde gezen bir kartı neden alayim ? Alana saygı duyarım ama ben almam. Amd kullanacaksan undervolt yapacaksın fan ayarlıcaksın da serin çalışacak falan filan. Gerçekten almayim. Tekrar diyorum. Eski bir rx kullanıcısıyım. Önermiyorum. Gerçekten insanlar bizim gibi titiz olsa at koşturamazlar. Bu aeada hazır sistemlerde şöyle bir şey var. Adam test ettik lafı ayağına açık ekran kartı yolluyor![]()
tamam dostum sen daha kötüsüne 10k fazla ver xddBaşta hata var outlet ürünü paketleyeni işten atıcan, onay verenide atıcan. Kasıtlı yapıldığı bariz ortada. Adamlar aklınca sazan avlıyor şuna bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hazır sistemlerde ekran kartı kutusunda geliyor diye biliyorum, takılı geliyorsa zaten kargoyla iade edin direkt.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atakaya da benim gibi titiz ve takık birisi okudum mesajları bizim gibi adamlara AMD önermeyin olm, kart sağlam olsa bile absürt sebeplerden kart iade ediyoruz
Bide oyuncu kitlesi böyle ince detaylı olsa firmalar böyle at koşturamazdı emin olun.
daha kötüsü değil en iyi ihtimalle eşitler. hardware unboxed videosundaki sonuçların aksini kanıtlayan birçok video var arada o kadar fark olmadığına dair. sadece oyun için kullanacak biri için aradaki farkı verip 5070 ti almak mantıklı mı bence kesinlikle değil ama işin teknoloji ai kısmı da var sadece raw performansla bitmiyor. rtx vsr/hdr reflex dlss4ün daha iyi olması mfg ve düz frame genin daha iyi entegre olması vs. vs. ama dediğim gibi fiyat farkı çok. tepe model 9070 xt 32 33k ya satılırken giriş seviyesi 5070 ti 40k ya satılıyor fiyatı düşmeden ben almazdım şahsentamam dostum sen daha kötüsüne 10k fazla ver xdd