Gamegaraj psu cızırtı

dostum sana bir sorum olacak bu psuların akım koruması voltaj koruması gibi özellikleri varmı elektrik kesintisinde yada yüksek voltajda falan bütün sistemi yakarmı ki :(
dostum çözdün mü sorunu pc lerimiz neredeyse aynı bende game garajdan aralıgın başında aldım senin gibi bendede cızırtı vasr hala ama bir etkisini görmedim baze ngidiyor mesela oyun oynarken gidiyor genellikle veya azalıyor

dostum çözdün mü sorunu PC lerimiz neredeyse aynı bende game garajdan aralıgın başında aldım senin gibi bendede cızırtı vasr hala ama bir etkisini görmedim baze ngidiyor mesela oyun oynarken gidiyor genellikle veya azalıyor
dostum oyun oynarken duymuyorum zaten sesi kulaklıktan adamlarla görüştüğümde bobin olan her cihazdan bu tür sesler gelebileceğini performansı etkilemediği sürece bir sıkıntı olmadığını ancak eğer rahatsız oluyorsam garantiye gönderirsem çözeceklerini söylediler bende oyun oynarken duymadığım için zaten göndermedim kullanıyorum 1.5 aydır br sıkıntısı yok

dostum oyun oynarken duymuyorum zaten sesi kulaklıktan adamlarla görüştüğümde bobin olan her cihazdan bu tür sesler gelebileceğini performansı etkilemediği sürece bir sıkıntı olmadığını ancak eğer rahatsız oluyorsam garantiye gönderirsem çözeceklerini söylediler bende oyun oynarken duymadığım için zaten göndermedim kullanıyorum 1.5 aydır br sıkıntısı yok
bende aynı şekil konuştum bana da öyle dediler ben biraz güç kablosundan şüphelenmiştim isterseniz güç kablosu gönderelim deiler bende başka bir güç kablosu bulup denicem dedim hala deniyemedim ama denicem bi ara

Geri