Gamegaraj PSU gerçekleri.

5AN Sistemlerini almayı düşünüyordum, almayım mı ne dersiniz ?
vallaha kullanıyorum hocam daha bir sorunla karşılaşmadım inşallahta karşılaşmam hatta elektrik bir kere gitti kasa birden gücü kesti birde bugün açıkken kasa yalnışıkla ben priz anahtarını kapattım sistem şuanlık sorunsuz inşallah bir sorun olmaz da dediğim gibi

vallaha kullanıyorum hocam daha bir sorunla karşılaşmadım inşallahta karşılaşmam hatta elektrik bir kere gitti kasa birden gücü kesti birde bugün açıkken kasa yalnışıkla ben priz anahtarını kapattım sistem şuanlık sorunsuz inşallah bir sorun olmaz da dediğim gibi
Umarım olmaz hocam, zaten ilk defa duyduğumda'da Game Garaj ismini biraz çekinmiştim. Şimdi biraz daha arttı.

Bir marka kuruyorsun, üretiyor ve satıyorsun, belki de özellikle düzgün iş yapmaya çalışıyorsun. Sonra birkaç kişi sorun yaşıyor bir bakmışsın C4 ilan edilmişsin, tüm şanın başlamadan bitmek üzere. Biraz da böyle düşünmek lazım sanki. Marka babamın firması değil ama biraz empati yapsanız.

Ne bileyim her sorun çıkaran bileşen C4 ilan ediliyor bu aralar :)
Gerçekten desteksiz sallayanlar var bu konuda, haklısınız, ben temkinli yaklaşmak adına kimseye bu sistemleri önermemiştim, önerenler de sorun yaşanmasına sebep olmazlar inşallah.

Corsair Rm 850 bunu beğenmedi.

evet aigo üretiyor bende aquarius 5 an sistemi var ve dünden önceki gün elektrik PC açıkken gitti bende ellemedim gelince açtım şuanlık bir sorunu yok gibi inşallah bir şey olmaz bu konu içime şüphe düşürdü PSU güvenilirmidir hocam ?
bende de ama ben fişleri çıkartdım

Geri