vallaha kullanıyorum hocam daha bir sorunla karşılaşmadım inşallahta karşılaşmam hatta elektrik bir kere gitti kasa birden gücü kesti birde bugün açıkken kasa yalnışıkla ben priz anahtarını kapattım sistem şuanlık sorunsuz inşallah bir sorun olmaz da dediğim gibi5AN Sistemlerini almayı düşünüyordum, almayım mı ne dersiniz ?
Umarım olmaz hocam, zaten ilk defa duyduğumda'da Game Garaj ismini biraz çekinmiştim. Şimdi biraz daha arttı.vallaha kullanıyorum hocam daha bir sorunla karşılaşmadım inşallahta karşılaşmam hatta elektrik bir kere gitti kasa birden gücü kesti birde bugün açıkken kasa yalnışıkla ben priz anahtarını kapattım sistem şuanlık sorunsuz inşallah bir sorun olmaz da dediğim gibi
bazıları yeni çıkacak sistemdeki psu ya da c4 dicek mi acep?Dur bakalım başka neleri C4 ilan edecekler
Hocam, siz ne önerirsiniz. GameGaraj'da ki 5AN 1600AF 1660S'i mi Bu Sistemi mi önerirsiniz ? 1600 AF olacak şekilde.Ne bileyim her sorun çıkaran bileşen C4 ilan ediliyor bu aralar
Gerçekten desteksiz sallayanlar var bu konuda, haklısınız, ben temkinli yaklaşmak adına kimseye bu sistemleri önermemiştim, önerenler de sorun yaşanmasına sebep olmazlar inşallah.Ne bileyim her sorun çıkaran bileşen C4 ilan ediliyor bu aralar
bende de ama ben fişleri çıkartdımevet aigo üretiyor bende aquarius 5 an sistemi var ve dünden önceki gün elektrik PC açıkken gitti bende ellemedim gelince açtım şuanlık bir sorunu yok gibi inşallah bir şey olmaz bu konu içime şüphe düşürdü PSU güvenilirmidir hocam ?