GameGaraj PSU kullanan varmı?

GP 550 modelini kullanıyorum sorun yaşamadım herhangi ufak bir sorun bile.
Sorun yaşayan da şuana kadar 1 kişi gördüm onun da zaten game garaj direk değişimini yapmıştı forumda konu açmıştı çok iyi hatırlıyorum.

Almaya karar verdim ama yükseltme falan yapacaksam mecburen PSU'yu da değiştirmem gerek.

Detaylı bilgiler için bakabilirsiniz hocam.
Evet, o yazıyı okudum, yine de paylaştığınız için teşekkür ederim. Grup düzenlemesi kabak gibi duruyor zaten orada. Kapasitörler bütçe aralığında, vasat.

Üstteki mesajlardan birinde aynı gün değişimi yapıldı diyen kişi sağlam sallıyor yalnız, ona 10(on) defa attığım konu linkini hiç okumayıp sonra konu sahibinin arkasından ağlamıştı.

Hatta bir köşeye kaydetmiştim, atayım.

Söylüyorum. PSU değiştirme imkanı olan değiştirsin ama bütçe çok düşükse alın. Fazla uzatmaya gerek yok zaten olay bas baya ortada. Değiştirilecekse Zalman'ın bazı modelleri ve FSP'nin bazı modelleri var onlarla yapın onlar F/P oluyor.

Ama bir yandan da şunu söyleyeyim, firma Eksa bilişim, güvenilir bir firma, müşteri hizmetleri iyi durumda, bir sorun yaşasanız bile ilgili davranıyorlar.

Vazgeçtim almayacağım.. İleride sorun yapmayacak bir PSU lazım FSP HV PRO 550W +80 alacağım.

Evet, o yazıyı okudum, yine de paylaştığınız için teşekkür ederim. Grup düzenlemesi kabak gibi duruyor zaten orada. Kapasitörler bütçe aralığında, vasat.

Üstteki mesajlardan birinde aynı gün değişimi yapıldı diyen kişi sağlam sallıyor yalnız, ona 10(on) defa attığım konu linkini hiç okumayıp sonra konu sahibinin arkasından ağlamıştı.

Hatta bir köşeye kaydetmiştim, atayım.
Ben üstteki alttaki diye hitap etmem, habar arkadaşımız bahsettiğim kişiyle alakasız bir kişiden bahsetmiş bu bir,
İkincisi ben bu konuya yazdım, ve arkadaş herhangi bir mesaj foto hiçbirşey göndermedi.
Bir daha söylüyorum ben o arkadaşı forumdan birinin açtığı yan hesap diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,247
Üyeler
191,558
Son üye
TheKoray
Geri