GameGaraj PSU kullanan varmı?

Stokta olmayan ürünü nasıl alabiliyorsunuz?
Screenshot_20201204-002735.jpg

1 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok

Vazgeçtim almayacağım.. İleride sorun yapmayacak bir PSU lazım FSP HV PRO 550W +80 alacağım.
O en azından DC-DC dönüştürücü kullanıyor. Kapasitör 85 derece olsa bile topoloji daha önemli bir faktör.
(İnceleme linkini DH forum üzerinden buldum)

Ben yalancı durumuna düşmek istemem,
Habar adlı kişiyi bu forumda görmediğim zamanlarda bu PSU dan sorun yaşayıp konu açan biri vardı ve fotoğraf felan da atmıştı.
Sonra aynı kişi arkadaşlar müşteri hizmetleri ile görüştüm değişim yapılacak diye bir şey yazdı konuya bulursam eklerim kimseye yalan borcum yok.

8 aydır 550 w versiyonunu kullanıyorum. Ses veya başka bir şekilde sorun yaşamadım. Ben aldığımda PSU tarafında her ne kadar şüphelerim olsa da sistemin fiyatı o günkü piyasaya nazaran daha uygun olduğu için tercih etmiştim. Garanti süresi içerisinde PSU kaynaklı sorun olursa ilgileneceklerini söylediler bu konuda şüphem yok. Garanti bitince de direkt değiştirmeyi düşünüyorum. Varsa başka seçeneğiniz onu tercih edin. Nolur nolmaz.

8 aydır 550 w versiyonunu kullanıyorum. Ses veya başka bir şekilde sorun yaşamadım. Ben aldığımda PSU tarafında her ne kadar şüphelerim olsa da sistemin fiyatı o günkü piyasaya nazaran daha uygun olduğu için tercih etmiştim. Garanti süresi içerisinde PSU kaynaklı sorun olursa ilgileneceklerini söylediler bu konuda şüphem yok. Garanti bitince de direkt değiştirmeyi düşünüyorum. Varsa başka seçeneğiniz onu tercih edin. Nolur nolmaz.
Umarım sorun yaşamadan kullanırsınız hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,212
Üyeler
195,564
Son üye
Kang
Geri