Gamegaraj Slayer R9T Yüksek Anakart, Gpu sıcaklığı ve Artifacting Sorunu Bonus. x5t

vada

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Yüksek F/P oranıyla bolca önerilen makinenin ilk günden 93 derecelere çıkması korkutuyor. İlle de GameGaraj diyenlerin Vector klonu olan Slayer 5 modellerine yönelmesini öneririm. Tongfang kasa güven vermiyor. Ptm var bunlarda bir de.
Sponsorlu yayınlarda klima+standla yapılan testlere itibar etmeyiniz.

Ekran görüntüsü 2025-06-12 084134.webp

1752932279976.webp

1752932284150.webp

1756442578661.webp

Ekran görüntüsü 2025-07-12 074645.webp

https://www.technopat.net/sosyal/konu/gamegaraj-markasi-nasildir.3845561/
https://www.technopat.net/sosyal/ko...orant-poligonda-cpu-90-derece-oluyor.3851870/
1758368602875.webp
Technopat yönetiminde ciddi sıkıntılar var oradan gelen arkadaşlar için ss.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-30 154712.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-30 154712.webp
    169.9 KB · Hit: 1,970
  • Ekran görüntüsü 2025-09-20 100817.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-20 100817.webp
    12.9 KB · Hit: 45
  • Ekran görüntüsü 2025-09-20 165605.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-20 165605.webp
    82.8 KB · Hit: 45
Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Yüksek f/p oranıyla bolca önerilen makinenin ilk günden 93 derecelere çıkması korkutuyor.İlle de gamegaraj diyenlerin vector klonu olan slayer 5 modellerine yönelmesini öneririm.Tongfang kasa güven vermiyor.
Average 80 derece olması ürünün normal olduğunu gösteriyor. Büyük ihtimalle bi kaç saniyeliğine 93e çıkmış. Ryzen 9 gibi yüksek çekirdekli işlemcilerde böyle durumlar normal.

Son düzenleme:
İşlemci sıcaklığından bahsedilmiyor,anakart sıcaklığı söz konusu.

• Beğen
Reaksiyonlar: omes
150 mi? Yanlış yazdın galiba kontrol et.

400 derece ısı tabancası ile o komponentler ürüne takılıyor zaten. Anlık 90 derece olması dert değil. Laptoplar ile kasalı cihazlar farklı ısı dayanımlarına sahip.

Anakart lar ortalama 100 125 derece sıcaklığa kısa vade de dayanır. Teknik destek ile görüştünüz mü?

tüm bileşenler dipdibe laptopta normal değilmi o işlemciyle

tüm bileşenler dipdibe laptopta normal değilmi o işlemciyle
Değil zamanında HPnin saçma tasarımı yüzünden 2.ssd takılınca 90'ları bulduğuna dair konu açmıştım.( https://forum.donanimarsivi.com/konu/14hx-hp-victuslara-2-ssdyi-takmayin.1069129/ ) Uzun vadede risk.Zaten gpuda 87 sınırına geliyor soğutması kötü çıktı bunların önermiyorum.Sıcaklık fırsatlar konusuna ucuz etin yahnisi diyenlere emin olmayın demiştim yanılmışım.

Alıntıyı görüntüle
Yüksek f/p oranıyla bolca önerilen makinenin ilk günden 93 derecelere çıkması korkutuyor.İlle de gamegaraj diyenlerin vector klonu olan slayer 5 modellerine yönelmesini öneririm.Tongfang kasa güven vermiyor.
Diğer kullanıcılar da hwinfodan bu ekranı kontrol edip geri dönüş sağlarsa iyi olur.
knk testi ne gibi kriterlerle yaptın bilmiyorum ama zorladıysan değer normal yani yaz ayındayız.
bak burda elindeki cihazın incelemside var. zaten cihazı alanlar genelde o sorundan mahrum kalmışlar birsürü açılmış konu var. Ama sadece sende değil bu sorun onu bil

knk testi ne gibi kriterlerle yaptın bilmiyorum ama zorladıysan değer normal yani yaz ayındayız.
bak burda elindeki cihazın incelemside var. zaten cihazı alanlar genelde o sorundan mahrum kalmışlar birsürü açılmış konu var. Ama sadece sende değil bu sorun onu bil
2.46 da last of us testini gördün mü gpu 86 derece altındaki standa rağmen.87 throttle sınırı.Kusura bakmayın ama soğutması berbat cihazın.Msi vector varken bunun yüzüne bakılmaz. Control testi komedi oyun bozukmuş bende niye bozuk değil acaba.Ssd testi ayrı komedi yazmanın ilk aşamasında kapatmış ısınmasın diye,bir kere sonuna kadar test etmedi.Ses testi komedi hiç demiyor mu 68 bin takipçim var şu testi aynı mesafeden sağlam bir cihazla yapayım veritabanı oluşsun.Notepade yazıyo karınca kadar excel diye bir şey var.Anakart sıcaklığından asla(!) bahsedilmemiş.

2.46 da last of us testini gördün mü gpu 86 derece altındaki standa rağmen.87 throttle sınırı.Kusura bakmayın ama soğutması berbat cihazın.Msi vector varken bunun yüzüne bakılmaz. Control testi komedi oyun bozukmuş bende niye bozuk değil acaba.Ssd testi ayrı komedi yazmanın ilk aşamasında kapatmış ısınmasın diye,bir kere sonuna kadar test etmedi.Ses testi komedi hiç demiyor mu 68 bin takipçim var şu testi aynı mesafeden sağlam bir cihazla yapayım veritabanı oluşsun.Notepade yazıyo karınca kadar excel diye bir şey var.Anakart sıcaklığından asla(!) bahsedilmemiş.
sinirlenmişin çıkarıcak yer arıyon he :D. İade et bence beğenmediysen Game garaj slayer 4 var bende 4070 i7 14700hx li model fc25 yi full ultra ayarlarda oynuyorum bide altına stand falan da koymuyorum 90 dereceyi bile görüyor işlemci ama bi last of us part 2 remastered açıyorum işlmeci takılıyo 78 80 falan oyundan oyuna optimizasyondan optimizasyona çok değişiyor değerler , bide onun altına koysam bi stand 75 e falan düşer sabit kalır. Genel olarak game garaj soğutmada başırılı bir marka ama 5000 serinde baya bir batırmış galiba. Bide leptoplarında bios desteği sıkıntısı var :/

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Geri