🔥İndirim Gamegarajda 6500xt ler indirimde

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Pcie 4.0 istemese güzel güzel kart. pcie 4.0 destekleyen işlemci ile anakart alınca hemen hemen ekran kartı fiyatına işlemci anakart almış oluyoz buda insanı düşündürüyor

Pcie 4.0 istemese güzel güzel kart. pcie 4.0 destekleyen işlemci ile anakart alınca hemen hemen ekran kartı fiyatına işlemci anakart almış oluyoz buda insanı düşündürüyor
Bunu bilmeden geçen hafta işlemciyi, dün de anakartı aldım. Baya pahalıya patladı ama sanırım RX6600XT de aldığımda, uğraştığıma değecek.

2 hafta önce 4250 ye MSI Mech olanı almıştım, üzdü bu.

abi zamanında satılan 750 ti modelleri bile bunlardan daha sağlamdı ne kadar ölü gibi ekran kartı bunlar valla 4K veriyon aldığın gpu aliexpress çıkması gts450 gibi gözüküyor kafayı yemelik cidden

Görüntüye bakmayan, 3799TL'lik kartı gönül rahatlığıyla alabilir.

3999 TL
3799 TL
3999 TL
Abi İşlemci aldım anakart aldım monitör aldım son ekran kartı kaldı para bitti maaşa 1 hafta kala gelen indirimlere bak.. Şans yok şans.. Alana hayırlı olsun şimdiden.. Varsa Powercolor veya Biostar kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazsınlar hazır konu güncel...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görüntüye bakmayan, 3799TL'lik kartı gönül rahatlığıyla alabilir.
Hocam çift fanlı daha sağlıklı olmaz mı

Abi İşlemci aldım anakart aldım monitör aldım son ekran kartı kaldı para bitti maaşa 1 hafta kala gelen indirimlere bak.. Şans yok şans.. Alana hayırlı olsun şimdiden.. Varsa Powercolor veya Biostar kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazsınlar hazır konu güncel...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çift fanlı daha sağlıklı olmaz mı
Aynı ekran kartını kullanıyorum, birçok Çift fanlıdan daha iyi. 65 derece üstü çok nadir gördüm. Kasamda öyle ahım şahım bir kasa değil. oda sıcaklığı 25-30 derece civarı.

Aynı ekran kartını kullanıyorum, birçok Çift fanlıdan daha iyi. 65 derece üstü çok nadir gördüm. Kasamda öyle ahım şahım bir kasa değil. oda sıcaklığı 25-30 derece civarı.
Pcie 4.0 kullanıyor musun? Bir de memnun musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,905
Üyeler
191,181
Son üye
LynxKN
Geri