Marcisco
80+
- Reaksiyon skoru
- 163
Zahmet etme dostum teşekkür ederim Youtube de birçok video izledimEvet PCI4.0 kullanıyorum.
Memnunum. FPS Testi istersen, yarın yapabilirim birkaç oyunda.
Zahmet etme dostum teşekkür ederim Youtube de birçok video izledimEvet PCI4.0 kullanıyorum.
Memnunum. FPS Testi istersen, yarın yapabilirim birkaç oyunda.
Aklımda olan birkaç değer, Apex Legends orta ayarlarda yerde 140-150 civarı felan alıyordum heralde. Valorantta 240-350 fps arası 960P 16X Msaa her şey low.Zahmet etme dostum teşekkür ederim Youtube de birçok video izledimsadece kullandığın için fikrini sormak istedim. Haftaya alıp bilgisayarı kuracağım inşallah..
Kartın tek olayı oyun performansı zaten. başka kullanım amacı yok.H264/H265 render bile yapmıyo kart nası bişey üretmişsiniz ya. Sadece acil lazımsa alınmasını öneriyorum.
4.5k ya sana bütün özellikleri sunacaklar diye bişey yok. Bu kartlar piyasanın ihtiyacına göre çıkartılıyor. Kart zaten oyun performansı üzerine üretilmiş, Alan alır almayan almaz.H264/H265 render bile yapmıyo kart nası bişey üretmişsiniz ya. Sadece acil lazımsa alınmasını öneriyorum.
Sunsun demiyorum ama 3050 ile bazı oyunlarda %50 fark var. Bir kaç aya 3050 bu fiyatlara gelince pişman olmayın diye uyarıyorum.4.5k ya sana bütün özellikleri sunacaklar diye bişey yok. Bu kartlar piyasanın ihtiyacına göre çıkartılıyor. Kart zaten oyun performansı üzerine üretilmiş, Alan alır almayan almaz.
3050 Nasıl bu fiyatlara gelecek?Sunsun demiyorum ama 3050 ile bazı oyunlarda %50 fark var. Bir kaç aya 3050 bu fiyatlara gelince pişman olmayın diye uyarıyorum.
380 dolara 3060 satıldı bugün newegg'de fiyatlar bize geç yansıyor ama sürekli düşüyor. Üstelik 380'de durmaz daha da düşecek. 3050'de yaklaşır elbet 4000 civarına.3050 Nasıl bu fiyatlara gelecek?
Dediğine baktım doğru fiyat listelerinde düşük yazıyor ve üstüne %20 civarı koyulup satılacağı yazıyor fakat malum o gümrükten girdikten sonra gümrük vergisi cart curt yine yüksek oluyor. asıl sorun zaten gümrük vergisinde.380 dolara 3060 satıldı bugün newegg'de fiyatlar bize geç yansıyor ama sürekli düşüyor. Üstelik 380'de durmaz daha da düşecek. 3050'de yaklaşır elbet 4000 civarına.
EvetBen 4100'e satamıyorum açılmamış kutusunu, nereden satın aldın Gamegarajdan mı?
2.el olunca kapalı kutu
Bide şu var 2. El olunca kapalı kutu bile olsa şüphe ile yaklaşılıyor, ha fiyat çok uygun olsa neyse ama 100 200 için kimse 2.elden almıyor.Ben 4100'e satamıyorum açılmamış kutusunu, nereden satın aldın Gamegarajdan mı?
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.el olunca kapalı kutu
Bide şu var 2. El olunca kapalı kutu bile olsa şüphe ile yaklaşılıyor, ha fiyat çok uygun olsa neyse ama 100 200 için kimse 2.elden almıyor.