Gamegarajın bu sistemi alınır mı?

hocam hepsiburadan seçmemin sebebi peşin fiyatına taksit yapması peşin fiyatına taksitle alıcam sizce alınır mı? gamegaraj guvenilir diye duydum zaten bütcede max bu kadar

yahu arkadas ben de 8 gb kullaniyorum eyw da ulvi bi gucum olacak piyasadan tum 8 gb vram leri yok etcem. 5060 secip 8 gb koymak nedir ya. ferrari sofor koltugunda mutfak sandalyesi ile gitmek gibi aw

yahu arkadas ben de 8 gb kullaniyorum eyw da ulvi bi gucum olacak piyasadan tum 8 gb vram leri yok etcem. 5060 secip 8 gb koymak nedir ya. ferrari sofor koltugunda mutfak sandalyesi ile gitmek gibi aw
hocam varmı hepsiburadadan 35k lık bir sistem öneriniz

hocam hepsiburadan seçmemin sebebi peşin fiyatına taksit yapması peşin fiyatına taksitle alıcam sizce alınır mı? gamegaraj guvenilir diye duydum zaten bütcede max bu kadar

Bence pahalı hocam. Anakart a serisi. Sıvı soğutmalı diye bu para verilmez. İyi bir hava soğutmada çok iyi soğutur 7500f i değmez fiyata bence.

anladım hocam varmı hepsiburadadan 35k lık bir sistem öneriniz
Hocam bence hepsiburadan trendyol gibi yerlerden hazır sistem alınmaz. Özelleştirme yapamıyorsun. Bir sistemde 512gb oluyor 1tb desen olmuyor ya da anakart a serisi oluyor b yapiyim diyorsun yapamıyorsun. PSU kötü oluyor değişim diyorsun değişmiyorsun. Sıkıntılı bence.

Hocam bence hepsiburadan trendyol gibi yerlerden hazır sistem alınmaz. Özelleştirme yapamıyorsun. Bir sistemde 512gb oluyor 1tb desen olmuyor ya da anakart a serisi oluyor b yapiyim diyorsun yapamıyorsun. PSU kötü oluyor değişim diyorsun değişmiyorsun. Sıkıntılı bence.
evet haklısınız peşin fiyatına taksit için hepsiburada seçtim yoksa dediğiniz doğru

anladım hocam varmı hepsiburadadan 35k lık bir sistem öneriniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009S99B4 @Mert_007 @mr.arenn bu nasıl hocam
Bu da çok iyi değil gibi hocam. Markalar alt düzey biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet haklısınız peşin fiyatına taksit için hepsiburada seçtim yoksa dediğiniz doğru
Taksit diğer yerlerde de oluyordur sanırım ya. Çok bakmadım taksitlerede vatanda falan güzel indirimler oluyor bazen. Zaten onlarda taksit ayağına böyle sistemleri satıyorlar genelde.

hocam trendyolda daha ucuz. trendyolda da 9 taksit var.

bir de unlostun sistemleri vardı dün trendyolda. onlara da bakabilirsin.

hocam trendyolda daha ucuz. trendyolda da 9 taksit var.

bir de unlostun sistemleri vardı dün trendyolda. onlara da bakabilirsin.

https://www.trendyol.com/gamers-are...105919&filterOverPriceListings=false&sav=true bu nasıl hocam

Geri