hocam hepsiburadan seçmemin sebebi peşin fiyatına taksit yapması peşin fiyatına taksitle alıcam sizce alınır mı? gamegaraj guvenilir diye duydum zaten bütcede max bu kadar
yahu arkadas ben de 8 gb kullaniyorum eyw da ulvi bi gucum olacak piyasadan tum 8 gb vram leri yok etcem. 5060 secip 8 gb koymak nedir ya. ferrari sofor koltugunda mutfak sandalyesi ile gitmek gibi awhocam hepsiburadan seçmemin sebebi peşin fiyatına taksit yapması peşin fiyatına taksitle alıcam sizce alınır mı? gamegaraj guvenilir diye duydum zaten bütcede max bu kadar
Dostum bu fiyata 16gb ekran kartlı sistemler oluyor parasının hakkını veren bi sistem değil buhocam hepsiburadan seçmemin sebebi peşin fiyatına taksit yapması peşin fiyatına taksitle alıcam sizce alınır mı? gamegaraj guvenilir diye duydum zaten bütcede max bu kadar
hocam varmı hepsiburadadan 35k lık bir sistem önerinizyahu arkadas ben de 8 gb kullaniyorum eyw da ulvi bi gucum olacak piyasadan tum 8 gb vram leri yok etcem. 5060 secip 8 gb koymak nedir ya. ferrari sofor koltugunda mutfak sandalyesi ile gitmek gibi aw
Bence pahalı hocam. Anakart a serisi. Sıvı soğutmalı diye bu para verilmez. İyi bir hava soğutmada çok iyi soğutur 7500f i değmez fiyata bence.hocam hepsiburadan seçmemin sebebi peşin fiyatına taksit yapması peşin fiyatına taksitle alıcam sizce alınır mı? gamegaraj guvenilir diye duydum zaten bütcede max bu kadar
anladım hocam varmı hepsiburadadan 35k lık bir sistem önerinizBence pahalı hocam. Anakart a serisi. Sıvı soğutmalı diye bu para verilmez. İyi bir hava soğutmada çok iyi soğutur 7500f i değmez fiyata bence.
Hocam bence hepsiburadan trendyol gibi yerlerden hazır sistem alınmaz. Özelleştirme yapamıyorsun. Bir sistemde 512gb oluyor 1tb desen olmuyor ya da anakart a serisi oluyor b yapiyim diyorsun yapamıyorsun. PSU kötü oluyor değişim diyorsun değişmiyorsun. Sıkıntılı bence.anladım hocam varmı hepsiburadadan 35k lık bir sistem öneriniz
evet haklısınız peşin fiyatına taksit için hepsiburada seçtim yoksa dediğiniz doğruHocam bence hepsiburadan trendyol gibi yerlerden hazır sistem alınmaz. Özelleştirme yapamıyorsun. Bir sistemde 512gb oluyor 1tb desen olmuyor ya da anakart a serisi oluyor b yapiyim diyorsun yapamıyorsun. PSU kötü oluyor değişim diyorsun değişmiyorsun. Sıkıntılı bence.
Bu da çok iyi değil gibi hocam. Markalar alt düzey biraz.anladım hocam varmı hepsiburadadan 35k lık bir sistem öneriniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009S99B4 @Mert_007 @mr.arenn bu nasıl hocam
Taksit diğer yerlerde de oluyordur sanırım ya. Çok bakmadım taksitlerede vatanda falan güzel indirimler oluyor bazen. Zaten onlarda taksit ayağına böyle sistemleri satıyorlar genelde.evet haklısınız peşin fiyatına taksit için hepsiburada seçtim yoksa dediğiniz doğru
hocam trendyolda daha ucuz. trendyolda da 9 taksit var.hocam hepsiburadan seçmemin sebebi peşin fiyatına taksit yapması peşin fiyatına taksitle alıcam sizce alınır mı? gamegaraj guvenilir diye duydum zaten bütcede max bu kadar
https://www.trendyol.com/gamers-are...105919&filterOverPriceListings=false&sav=true bu nasıl hocamhocam trendyolda daha ucuz. trendyolda da 9 taksit var.
![]()
Game Garaj Prime S7 AMD Ryzen 5 7500F 16GB RAM 1TB SSD RTX5060 240mm Sıvı Soğutma FreeDOS Oyuncu Tavsiye Sistem - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Prime S7 AMD Ryzen 5 7500F 16GB RAM 1TB SSD RTX5060 240mm Sıvı Soğutma FreeDOS Oyuncu Tavsiye Sistem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bir de unlostun sistemleri vardı dün trendyolda. onlara da bakabilirsin.
SSD biraz daha kaliteli olabilirdi ama sonradan çok kolay upgrade edebilirsin. ekran kartı da gigabyte. kaçırma bence
Ddr4 olması biraz kötü hocam. Belki incehesapta falan indirimle bu fiyat yakın fiyattan ddr5 bulursunuz ama taksiti bilmiyorum.