Neler Yeni

GameMarkt Dava Açabilir mi?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Enes kaplan
Siteden bir hesap satıcam arkadaşlar ve hesabın ilk maili bende yani ben hariç kimse çekemez, ancak sitenin böyle şeyler yaptığını duydum. Böyle bir durumda dava açamazlar değil mi? Bu siteden satma sebebimde böyle icra kağıdı felan yolladıkları için çoğu insan bu siteyi tercih ediyor.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Gamemarkt ın sana dava açması için bi sebebi olduğunu sanmıyorum anlattığın durumda

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Hocam gruplarda gördüm insanlar hesabı çekmediği halde böyle olaylar yaşıyormuş.
Hesap satışı legal olmayan bir durum olduğu için herhangi bir dava söz konusu olamaz diye düşünüyorum

Umbrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih Türkoğlu
Siteden bir hesap satıcam arkadaşlar ve hesabın ilk maili bende yani ben hariç kimse çekemez, ancak sitenin böyle şeyler yaptığını duydum. Böyle bir durumda dava açamazlar değil mi? Bu siteden satma sebebimde böyle icra kağıdı felan yolladıkları için çoğu insan bu siteyi tercih ediyor.
Eğer sen hesabın ilk sahibiysen bu tarz durumlardan korkmanı gerektirecek bir durum bulunmuyor. Evet belirttiğin durumların yaşanabilme ihtimalleri bulunuyor ama herkesin başına gelecek diye bir şey söz konusu olamaz. Eğer başına gelirse de itiraz etme hakkının bulunduğunu unutma. Herkesin bildiği gibi lol hesap satışı yasal değil. Fakat sitede ilan oluştururken kabul ettiğin söyleşmede bulunan maddelerden dolayı dolandırıcılık adı altında seni suçlayabilirler. Yaptıkları sanırsam tek şey boş icra takibi oluşturmak ve boş icra takibine ilk 7 gün içerisinde itiraz edip kapatabiliyorsun. Eğer ki bunu daha da uzatmak isteyip dava açmak isterlerse kendileri bilir. Hesabı geri almadığın halde mahkemede yasal olmayan bir ürün satışı hakkında seni nasıl suçlu gösterebilirler ki düşüncesi bile komik. Bu yüzden güvenli bir şekilde site üzerinde işlem yapabilirsin sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Top Bottom