Neler Yeni

GameNote H2029, Rampage Comfort ve Tronsmart Sono hangisi alınır?

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
bütçe olarak max çıkabileceğim fiyat 270gibi duruyor ki o bile zorlıyacak beni daha yükseğe çıkamıyorum forumda biraz gezdim ve bu kulaklıkların çokça tavsiye edildiğini gördüm hangisi daha iyi olur veya başka tavsiyesi olan varsa yazarsa güzel olur

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Rampage comfort en iyisi sanırım bütçende

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
bütçe olarak max çıkabileceğim fiyat 270gibi duruyor ki o bile zorlıyacak beni daha yükseğe çıkamıyorum forumda biraz gezdim ve bu kulaklıkların çokça tavsiye edildiğini gördüm hangisi daha iyi olur veya başka tavsiyesi olan varsa yazarsa güzel olur
Comfort gayet iyi onu tercih edebilirsiniz daha yeni arkadasima hediye olarak aldım

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü
Eğer sonoyu ve arkadışın attığı tronsmart glary alpha yı almayı düşünüyorsanız anakartınız ortalama bir anakart olmasına dikkat edin anakartınız düşük ise usb ses kartı bir kulaklık tercih edin.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
aliexpress drop plus (e900 pro) veya sono öneririm

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sonoyu ve arkadışın attığı tronsmart glary alpha yı almayı düşünüyorsanız anakartınız ortalama bir anakart olmasına dikkat edin anakartınız düşük ise usb ses kartı bir kulaklık tercih edin.
Rampage Comforta yöneliyom o zaman aga epey eski bir pcye sahibim yakın zamanda yenisini almayı planlasamda henüz kesin değil zaten anakartlar hakkında bilgimde bm450den ibaret :D

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü
Rampage Comforta yöneliyom o zaman aga epey eski bir pcye sahibim yakın zamanda yenisini almayı planlasamda henüz kesin değil zaten anakartlar hakkında bilgimde bm450den ibaret :D
@gokhan.url kardeşimin attığı kulaklıkta çok iyi eğer beklerim dersen kesinlikle onu tercih et.
Gamenote H2029 ile ilgili pek bir bilgim yok araştırmam gerek ama comfort çok iyi bir kulaklık değil. Bence en azından abartıldığı kadar iyi bir kulaklık değil.

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
@gokhan.url kardeşimin attığı kulaklıkta çok iyi eğer beklerim dersen kesinlikle onu tercih et.
Gamenote H2029 ile ilgili pek bir bilgim yok araştırmam gerek ama comfort çok iyi bir kulaklık değil. Bence en azından abartıldığı kadar iyi bir kulaklık değil.
aga baktım da kargo dahil 37dolar diyor başta az göründü oha çok iyi dedim TL'ye çevirdiğimde 308 lira gibi bir fiyatı oluyor vergileride ekledim mi bütçemi fazlasıyla aşıyor :/

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü
aga baktım da kargo dahil 37dolar diyor başta az göründü oha çok iyi dedim TL'ye çevirdiğimde 308 lira gibi bir fiyatı oluyor vergileride ekledim mi bütçemi fazlasıyla aşıyor :/
Tl nin durumu malum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kupon vardı bir ara hala geçerlimi bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,303
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom